Ce ținute au purtat Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu la nunta lui Dani și a Gabrielei Oțil. Nasa a avut doua rochii, ambele cu decolteu amețitor

 Radulescu Ruxandra
.

Ce ținute au purtat Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu la nunta lui Dani și a Gabrielei Oțil. Prezentatorul de la Neața, Dani Oțil, și partenera sa, Gabriela Prisăcariu, au făcut cununia religioasă, duminică 30 iulie. La eveniment au luat parte o mulțime de vedete din showbiz-ul românesc, nașii de nuntă fiind chiar Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vădaicu. Fosta asistentă TV, Roxana Ionescu, a făcut furori la petrecerea de nuntă, unde a schimbat două ținute. Iată cum s-au îmbrăcat nașii Roxana Ionescu și Tinu Vădaicu la nunta lui Dani Oțil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce ținute au purtat Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu la nunta lui Dani și a Gabrielei Oțil. Ceremonia religioasă dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu a avut loc duminică, 30 iulie, cei doi unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu, după ce, în urmă cu doi ani, au făcut cununia civilă. Nașii de nuntă au fost Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vădaicu. Fosta asistentă TV, Roxana Ionescu, a purtat două rochii diferite la petrecerea de nuntă, una de culoare vișinie cu un decolteu abisal și una de culoare roz aprins.

screenshot-2023-07-31-101148screenshot-2023-07-31-101148

Ce ținute au purtat Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu la nunta lui Dani și a Gabrielei Oțil

Eveniment mare în lumea mondenă autohtonă, căci prezentatorul matinalului Neața, Dani Oțil, și soția sa, Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la doi ani de la cununia civilă. Ceremonia relgioasă dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-a desfășurat într-un decor de vis, duminică, 30 iulie, iar nașii au fost Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vădaicu.

Citește și: Cu cine a plecat Dani Oțil la mare, înainte de nuntă, în timp ce Gabriela Prisăcariu a rămas acasă: „Să ne facem de cap”

Citește și: Ce probleme au întâmpinat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la începutul relației: „A fost mai greu pentru că el…’

Roxana Ionescu a făcut furori cu ținutele ei, fosta asistentă TV schimbând două rochii la petrecerea de nuntă. Inițial, Roxana și-a făcut apariția ăntr-o rochie vișinie, lungă, fluidă, cu un decolteu generos și o crăpătură adâncă pe picior. Apoi Roxana Ionescu a optat pentru o o rochie de culoare roz aprins, decoltată, strâmtă, ce-i punea în evidență formele.

Soțul Roxanei Ionescu, Tinu Vădaicu, a avut o apariție impecabilă, într-un sacou de culoare gri, cămașă albă și pantaloni negri. Gabriela Prisăcariu și-a făcut intrarea în biserică la brațul nașului ei, Tinu Vădaicu.

Primele declarații ale lui Dani Oțil, după ceremonia religioasă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. În 2021, cei doi au făcut cununia civilă, la acel moment Gabriela fiind însărcinată cu micuțul Tiago. Iată că doi ani mai târziu, Dani Oțil și abriela Prisăcariu au pășit împreună spre altar, în cadrul unei ceremonii religioase organizate cu mare fast, pe 30 iulie. Dani Oțil a făcut primele declarații pentru Spynews.ro.

'Nu mă întrebați nimic până după meci. E clar că ei își doresc victoria, au venit mai mulți moldoveni, mult mai mulți, dar și noi vom trage tare, sperăm ca Dumnezeu să fie alături de noi. Iertați-mă. Este un moment important. Bineînțeles că nu (nr. nu are emoții)', a declarat Dani Oțil.

FOTO : Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton