Ce tradiție nu va respecta Gina Pistol, la nunta ei cu Smiley și care e motivul: "Mă voi apăra, nu vreau"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce tradiție nu va respecta Gina Pistol, la nunta ei cu Smiley. Recent, Gina Pistol și Smiley au dat vestea pe care toți fanii lor o așteptau de multă vreme. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” și artistul se vor căsători, iar anunțul a fost făcut pe „banca mărturisirilor”, unde în urmă cu doi ani, anunțau venirea pe lume a lui Josephine. Gina Pistol a spus și cum ar vrea să arate nunta cu Smiley și a menționat ce tradiție nu este deloc pe placul ei, așa că a ales să renunțe la obiceiul respectiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce tradiție nu va respecta Gina Pistol, la nunta ei cu Smiley. Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. De când a venit pe lume fiica lor, Josephine, în urmă cu doi ani, toată lumea se întreabă, când vor decide să facă nunta. Ei bine, Gina Pistol și Smiley au făcut marele anunț și au oferit și detalii despre culisele cererii în căsătorie. Gina Pistol a spus cum și-ar dori să se desfășoare nunta ei cu Smiley. Prezentaorea de la „Chefi la cuțite” nu dorește în ruptul capului să respecte o anumită tradiție, întrucât vrea să se bucure de eveniment de la început până la sfârșit.

whatsapp-image-2023-04-28-at-11.14.42-1024×576-1whatsapp-image-2023-04-28-at-11.14.42-1024×576-1

Ce tradiție nu va respecta Gina Pistol, la nunta ei cu Smiley și care e motivul

Gina Pistol și Smiley se vor căsători, iar prezentatoarea a oferit detalii despre ce se va întâmpla la mult-așteptatul eveniment. Gina Pistol a declarat că va avea două ținute la nunta cu Smiley, iar una dintre rochii este deja gata. De asemenea, invitații ar putea avea supriza să o audă pe Gina Pistol cântând. Logodnica lui Smiley nu vrea să respecte obiceiul furatului miresei, deoarece nu vrea să piardă niciun moment din nuntă.

Citește și: Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. Cum arată inelul de logodnă și primele declarații despre nuntă: „Este firesc să primiți vestea de la noi’

Citește și: Cum au reacționat fanii Ginei Pistol după ce au auzit-o cântând live, împreună cu Smiley: „Are puțin din vocea Loredanei Groza'

Citește și: Andreea Raicu spune dacă a fost agresată sau nu, de Tudor Chirilă: „A fost o relație tumultuoasă…” / Vedeta a recunoscut că a fost lovită o dată, de alt bărbat

Citește și: Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!”. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata. O să cânte toată lumea, inclusiv eu. Abia aștept să fredonez „Se mărită Gina mea. Noi nu suntem pe tradițional. Nu (se fură mireasa). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau', a afirmat fosta prezentatoare.

„Să te duci într-un club sau la Arcul de Triumf', a glumit Smiley.

Cum a ales Smiley inelul de logodnă pentru Gina Pistol

Smiley a povestit cum a ales inelul de logodnă pentru Gina Pistol. Artistul s–a străduit ca bijuteria să fie pe gustul ei și cu adevărat unic. Smiley a ales să apeleze la un bijutier, care să creeze inelul de logodnă pentru Gina Pistol, un model unic și încărcat de semnificație.

Am vorbit cu nașa noastră. Nu mă pricep la bijuterii. Știam treaba asta cu inelul cu diamant… Am căutat ceva… Știam care e forma de diamant care îi place. Am căutat un bijuterier foarte tare. E făcut special pentru ea, adică nu e cumpărat de la magazin.(…) Inelul l-am avut ascuns în casă. Am și eu ascunzătorile mele. Eu stau în casa asta dinainte să vii tu.‘, a mai spus Smiley despre inelul oferit Ginei Pistol.

FOTO: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton