Ce tradiție a refuzat să respecte Theo Rose când Sahsa, fiul ei, a îmlinit un an: "Nu ne mai vine să facem tămbălău. Important e să ne adunăm cu familia, el atunci se bucură"

 Oana Pantazi
.

Pe 14 iunie s-a împlinit un an de când Theo Rose l-a adus pe lume pe adorabilul Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian. Deși cei mai mulți părinți își sărbătoresc micuții cu fast în special în primul an de viață, artista nu va respecta tradiția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pe 14 iunie, în urmă cu un an, iar micuțul Sasha este un bebeluș adorabil, care-și face părinții fericiți în fiecare zi. Micuțul a împlinit un an, dar va avea parte de o aniversare simplă, fără prea mult fast. Iată ce a povestit despre asta mama lui!

64a4041be72a1-theo-rose-si-sasha64a4041be72a1-theo-rose-si-sasha

Ce tradiție a refuzat să respecte Theo Rose când Sahsa, fiul ei, a îmlinit un an

La 26 de ani, Theo Rose este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes și în continuă ascensiune, un partener care o iubește enorm și un băiețel superb. Cu toate acestea, mărturisește că nu i-a fost ușor să gestioneze toate laturile vieții sale, însă rezultatul merită orice efort.

Citește și: Cât câștiga Theo Rose la început de carieră: „Când luai 2000 de lei… erau o grămadă”. Ce și-a cumpărat artista din primii bani

Citește și: Cum arată Corina Caciuc la aproape două luni după ce a născut al doilea copil. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a îmbrăcat o rochie super mulată, la un eveniment

Citește și: Raluca Bădulescu are geantă de 40.000 de euro, dar nu-i place să cheltuiască pentru renovarea casei ei din Dorobanți: „Nu ies cu vopseaua pe față, cu chiuveta la subraț și…’

Ieri, micul Sasha a împlinit un an, iar părinții lui se pregătesc să-l sărbătorească… Doar că petrecerea va arăta diferit de ce-și imaginează fanii. Chiar dacă acum se obișnuiește ca aniversările să fie făcute la restaurant, cu candy bar și tot tacâmul, artista a mărturisit că lucrurile vor arăta altfel în familia lor pe 14 iunie, când Sasha va fi aniversat.

„Am început vara în forță și tensiune, o dată pentru că m-am apucat de sport, a doua oară pentru că e mult de treabă. De Ziua Copilului am cântat, am multe noutăți. Urmează ziua lui Sasha, nu știm când a trecut. Nu ne gândim să-i organizăm petrecere, noi ne bucurăm dacă petrecem noi timp împreună. Nu prea suntem adepții petrecerilor. Nu ne mai vine să facem tămbălău. Norocul este că noi nici nu ne-am afișat în direcția asta, deci nu o să se supere nimeni dacă nu facem petrecere. Important e să ne adunăm cu familia, el atunci se bucură', a spus Theo Rose în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV.

Theo Rose: „Au fost niște perioade când am simțit că pic în gol”

La scurt timp după ce a născut, Theo Rose și-a reluat activitatea, împărțindu-se între concerte și Vocea României, lucru deloc ușor. Mai mult, în timp ce era însărcinată cu Sasha, artista a jucat în serialul Clanul, o provocare destul de mare. Theo s-a confruntat și cu depresia post-natală, dar, din fericire, a fost susținută din plin de Anghel, partenerul ei.

„Nu știu când a trecut un an, a fost și foarte mult de muncă în paralel, am trecut și prin multe faze și le-am trecut cu bine. Nu vă mint, au fost niște perioade când am simțit că pic în gol. Cu încrederea în sine, cu multe părți am simțit că mă duc.. dar mi-am revenit. Știu că pentru multe femei durează mai mult, este ceva de luat în serios. E important să te simți susținută acasă, de către partener, de către familie. Anghel a fost cel mai important sprijin în perioada asta', a mai povestit Theo Rose.

De ceva timp, Theo Rose s-a echilibrat, mai ales că se bucură de ajutorul unei bone, dar și de cel al părinților ei, pe care micuțul îi vizitează adeseori. În plus, Sasha fiind sociabil, mama lui îl ia fără probleme cu ea când merge la studio.

„Eu nu vreau să dramatizez, pentru că nu a fost așa grav, cred că au fost doar perioade depresive, momentan mă aflu într-o perioadă bună. M-am reglat un pic. Și faptul că știam că se întâmplă asta, m-a ajutat să nu mă panichez, mă gândeam că e normal. Anghel e ajutor pentru mine în tot ce fac, noi avem și ajutor, care are un program. Mai iau copilul când se poate cu mine la studio, el e foarte deschis la interacțiunea cu oamenii. Sasha petrece aproape toate weekendurile la țară, la ai mei', a mai spus Theo Rose la Vorbește lumea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton