Ce tradiție a respectat Laura Cosoi la botezul celei de-a patra fiice, în memoria părinților săi: "S-a lăsat cu lacrimi"

 Oana Pantazi
.

Ce tradiție a respectat Laura Cosoi la botezul celei de-a patra fiice, în memoria părinților săi. Actrița și soțul său, Cosmin Curticăpean, sunt doi părinți fericiți și împliniți. Din păcate, ultima sarcină a actriței a fost umbrită de pierderea mamei sale, care s-a stins din viață la trei ani după soțul ei. Laura Cosoi le-a onorat amintirea părinților în ziua botezului micuței Aida prin intermediul unui obicei de familie emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cel de-al patrulea botez din familia actriței a fost altfel… pentru că de la creștinarea Larei au lipsit ambii părinți ai Laurei Cosoi. Tatăl ei a decedat în urmă cu trei ani, iar mama s-a stins anul trecut, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. În luna august, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au botezat mezina, iar părinții ei au fost acolo, în spirit, în amintirea celor care i-au iubit.

laura_cosoi_laura_cosoi_

Ce tradiție a respectat Laura Cosoi la botezul celei de-a patra fiice, în memoria părinților săi

Pe 18 iulie, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți din nou. Actrița nu a dezvăluit sexul copilului până la momentul nașterii, așa că surpriza a fost și mai mare când a anunțat că are o fetiță, cea de a patra a familiei. Botezul a avut loc în Maramureș, într-un cadru idilic, unde s-a mizat pe simplitate și pe frumusețea naturii. Actrița, care suferă enorm după decesul mamei sale și nu s-a împăcat cu gândul că părinții nu-i mai sunt aproape, le-a onorat amintirea prin intermediul unui obicei de familie emoționant.

Citește și: Imagini rare cu Laura Cosoi, alături de soț, copii, mamă și soră. Unde au plecat în vacanță:„A adus împreună trei generații’

Citește și: Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș pentru fetița ei. Cum s-a îmbrăcat actrița:'A fost o imagine angelică'

Citește și: Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță:'S-a hotărât să ne facă să…'

„Botezul a fost în Maramureș, a fost absolut superb. Am avut o tradiție pe care am respectat-o, este o tradiție a noastră. Fiecare invitat important din familie, membru al familiei, a lăsat câte un mesaj din trecut. Pe care urmează să îl pun la majoratul fetelor, atunci când vor deschide și scrisorile de la invitați. Au scris oamenii scrisori pe care le-am pus în trusoul de botez, cu rochițele și lumânarea și le vor citi la majorat. S-a lăsat cu lacrimi și la botez pentru că în continuare ne uităm la toate mesajele de la părinții mei. Eu le văd, da, dar nu le arăt și fetelor, ele vor trebui să le vadă la 18 ani. Eu le reascult tot timpul”, a spus Laura Cosoi pentru cancan.ro.

Laura Cosoi: „Încă nu am apucat să realizez complet că ei nu mai sunt”

În trei ani, Laura Cosoi și-a pierdut ambii părinți și mărturisește că încă nu s-a obișnuit cu ideea că ei nu mai sunt în viață. Pierderea mamei sale, care s-a luptat timp de 15 ani cu cancerul, a fost șocantă, cu atât mai mult cu cât, în 2021, aceasta reușise să învingă boala. Iar doliul a fost și mai greu de dus, dat fiind că s-a petrecut în perioada sarcinii Laurei. Din păcate, bunica nu a mai apucat să-și vadă cea de a patra nepoată…

„Pe mama o visez foarte des, l-am visat și pe tata. În perioada asta de după botez, am visat enorm, la fel de mult ca în sarcină. Nu îmi aminteam visele foarte bine, dar era ca și cum trăiam două vieți. Viața de noapte, când eram cu mama și tata și se întâmplau alte lucruri, și viața de zi, care este asta, cea actuală. 

Încă nu am apucat să realizez complet că ei nu mai sunt. Parcă ar fi plecați undeva departe și se vor întoarce. Pe de altă parte, mi se pare că sunt extrem de prezenți, de la toate lucrurile pe care le fac, dar și faptul că vorbesc despre ei atât de des. Și fetele mă întreabă tot timpul de bunici' , a mai spus Laura Cosoi pentru sursa citată.

Pierderea părinților a lăsat un gol infinit în sufletul Laurei, însă actrița încearcă acum să le transmită și fiicelor sale valorile insuflate de părinții ei, ducându-le amintirea mai departe.

„Să fii un om bun, dar să fii bun nu forțat, dar dacă cumva se întâmplă în viață ceva să nu uiți să fii bun. Mi se pare că bunătatea aduce bine, iar oamenii buni și fac bine, dar și atrag bine. Mi se pare că bunătatea este extrem de importantă pentru un om. Dacă ești bun, nu ești neapărat luat de prost. Poți să fii și deștept și bun. Eu tot timpul le spun copiilor mei că sunt foarte buni. Rita, ești atât de bună! Vera, copilul meu lumină și bun! Așa le trezesc și le alint', a mai spus actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton