Ce tradiții nu au respectat Alexandru Ion și Evelyne Vîlcu la nuntă: „Nu am simțit că ni se potrivește. Am făcut lucrurile așa cum ne-a priit”

.

Alexandru Ion și soția sa, Evelyne, și-au dorit să iasă din tipare și au făcut o nuntă pe gustul lor, fără să pună în practică tradițiile obișnuite. Actorul din serialul „Lia, soția soțului meu” a dezvăluit care au fost tradițiile pe care nu le-a respectat la nuntă, dar decizia lui și a femeii iubite nu au influențat cu nimic distracția de la nuntă, ba dimpotrivă. Alexandru Ion spune că totul a fost exact cum și-au dorit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Alexandru Ion, actorul din serialul Lia, și aleasa inimii lui, Evelyne, și-au oficilizat relația luna trecută la Starea Civilă, iar câteva zile mai târziu au făcut ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă la domeniul Manasia.

ion2ion2

Alexandru Ion și soția lui nu au respectat toate tradițiile de nuntă

Alexandru Ion și soția lui s-au cununat civil pe data de 19 septembrie 2024, iar un weekend mai târziu au făcut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Au decis să fie o nuntă atipică, exact așa cum își doresc ei, fără a fi obligați să respecte anumite tradiții pentru că trebuie.

Nu am avut nicio problemă, a fost exact ce ne-am dorit. Ne-am bucurat foarte tare că fiind o nuntă în aer liber vremea a ținut cu noi și a fost soare. Ne place să credem că invitații s-au simțit foarte bine, cert e că noi ne-am simțit foarte bine și că a ieșit așa cum ne-am imaginat.

Am avut undeva sub 150 de invitați. Judecând după standardele contemporane, a fost mai degrabă ceea ce se cheamă o nuntă mică spre medie.

Nu s-a furat mireasa, nu a existat dansul mirilor. Nu am avut mese separate. Au fost 2 mese foarte lungi unde au stat toți invitații. Pentru că nu am simțit că ni se potrivește. Am făcut lucrurile așa cum ne-a priit„, a declarat Alexandru Ion pentru ciao.ro.

Citește și: Alexandru Ion a trecut printr-o operație la genunchi, după un control de rutină la medic: „Mă dureau genunchii și…’

Citește și: Alexandru Ion, detalii inedite despre prima întâlnire cu iubita cunoscută pe Tinder: „Eram în căutarea iubirii veșnice și…'

Citește și: Pepe susține că are filmări care dovedesc că Raluca Pastramă consumă substanțe interzise. Cum s-a apărat ea: „Nu m-am drogat în viața mea. Este o imagine pe care Ibrahim…’

Alexandru Ion și-a cunoscut soția pe Tinder

Alexandru Ion a cunoscut-o pe Tinder pe soția lui, după relația cu Flavia Mihășan de la Neatza. Evelyne nici nu știa cine este în momentul în care au ieșit la întâlnire, pentru că ea a locuit mult timp în Londra.

Alexandru Ion a decis să își ceară iubita în căsătorie după doar un an și 4 luni de relație, dar a trebuit să aștepte câteva luni după inelul de logodnă pentru că voia un model special.

Logodnica mea nu e colegă de breaslă, e în cu totul și cu totul alt domeniu, nu are legătură cu lumea artistică sau, mă rog, are acum legătură cu lumea artistică prin asocierea cu mine. Ne-am cunoscut pe Tinder și de acolo au evoluat lucrurile, spunea Alexandru Ion anul trecut.

Tânăra nici nu știa în acel moment cine este. „A fost prima oară cu noroc pentru mine, pentru că a fost primul date la care am ieșit în România de pe Tinder, m-a cucerit și asta a fost, mi-am șters aplicația și gata! Eu am locuit în Marea Britanie 7 ani jumătate, aproape 8, și nu-l știam, spre rușinea mea, deși sunt o consumatoare de teatru și de film, pentru că am fost plecată din țară fix când a terminat domnul facultatea și a început să joace. Nu îl știam, așa că nu eram familiarizată„, a declarat logodnica lui Alexandru Ion pentru impact.ro.

„Noroc cu sora ta că ți-a zis: „Vezi că băiatul ăsta apare la televizor’', a completat-o Alexandru Ion.

„Eram în căutarea iubirii veșnice, pe care am și găsit-o! Ceea ce ne determină pe toți, suntem în căutarea unor interacțiuni care să însemne ceva, deși, de cele mai multe ori, aplicațiile astea au reputația faptului că sunt foarte superficiale. Iată că în cazul nostru, a fost departe de a fi superficială„, a explicat actorul de ce și-a făcut cont pe Tinder.

Cererea în căsătorie a fost una neașteptată pentru că nici Alexandru Ion, nici iubita lui nu țineau să se căsătorească și să aibă o familie. Dar acum că s-au găsit unul pe celălalt, a apărut și dorința de a oficializa relația.

Eram în vacanță, în Croația, eram în Dubrovnik, vizitam ceva de acolo, și ne-am pus așa pe o băncuță și am concluzionat că, domne, gata! Asta e! E cumpărată treaba, de aici încolo numai înainte!„, a mai povestit Alexandru Ion, completat de iubita lui: „Dar ce a fost interesant, a fost că niciunul nu ne doream și nu aveam fixat în minte că trebuie să ne căsătorim, că trebuie să întemeiem o familie în modul clasic și uite că dorința a răsărit la un moment dat!„.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton