Ce traumă are Andreea Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor: "E șocată de ceea ce a trăit acolo"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Tonciu a părăsit Survivor România 2022, în ediția de marți, 25 ianuarie. Vedeta a fost nominalizată spre eliminare alături de Otilia Bilionera și Robert Niță. Bruneta a fost cea care a avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Deși a fost eliminată din concurs, Andreea i-a spus mamei sale că nu se poate odihini nici după ce a părăsit Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate pe parcursul competiției, iar în ediția de luni, 24 ianuarie, a fost transportată de urgență la spital după ce a leșinat în brațele medicilor. Deși i s-a părut rău că părăsește Survivor România, Faimoasa s-a bucurat că își va strânge în brațe fetița.

Andreea Tonciu a parasit SurvivorAndreea Tonciu a parasit Survivor

Andreea Tonciu s-a despărțit de echipa Faimoșilor după ce a fost nominalizată din cocnurs. Vedeta a izbucnit în lacrimi când a aflat că va părăsit Survivor România 2022, dar s-a bucurat că se va întoarce acasă la familia ei. Bruneta a ajuns la hotel și a luat legătura cu soțul și fiica ei.

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera:„Zici că sunt vrăjitoare'

Citește și: Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor:”Ești certăreață profesionistă și…”

Citește și: Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Cine este Cosmin Preda de la Mireasa.A fost crescut de tată vitreg

Ce traumă are Andreea Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România 2022. Competiția pentru brunetă s-a terminat în ediția de marți, 25 ianuarie. Andreea a ajuns la hotel unde a luat legătura cu familia ei. Mama vedetei a vorbit deja cu Andreea la telefon și a făcut primele declarații în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Maria Tonciu a declarat că fosta faimoasă nu se poate odihni nici după plecarea din junglă. Conform acesteia, Andreea s-a speriat foarte tare de animalele sălbatice din junglă, dar și de zgomotele pe care le auzea. Andreea Tonciu nu a reușit să doarmă după eliminare, pentru că a văzut o șopârlă în camera în care a fost cazată.

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră. Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote.', a povestit Maria Tonciu.

Ce spune mama Andreei Tonciu despre experiența fiicei sale la Survivor România

Cătălin Măruță a primit multe mesaje, în timpul emisiunii, faptul că plecarea Andreei Tonciu este de bun augur. Telespectatorii erau de părere că vedeta se prefăcea atuncin când spunea că îi era rău. Cu toate astea, Maria Tonciu, mama Andreei i-a luat apărarea și a spus că era conștientă de faptul că aceasta nu ar putea face față provocărilor.

„Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu. Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei.', a declarat mama Andreei Tonciu. De asemenea, mama Andreei a spus că Laura Giurcanu nu ar fi potrivită pentru emisiune, din punct de vedere sportiv.

Cum a reacționat Rebecca când Andreea a fost eliminată

Mama Andreei Tonciu a povestit cum a reacționat fiica Andreei după ce a aflat că mama sa este eliminată. Conform acesteia, Rebecca nu a plâns deloc pentru că mama sa a fost eliminată de la Survivor România, ci pentru că Otilia a rămas singură în competiție. Pe parcursul emisiunii, între Andreea și Otilia Bilionera s-a legat o prietenie strânsă.

„Rebecca a plâns o oră, în continuu. A plâns pentru că a rămas Otilia singură. Nu a plâns de mama ei, ci pentru Otilia.(…) Otilia este maleabilă și se adaptează. S-a lipit mai mult de Andreea pentru că este o fire mai veselă, mai sinceră, mai directă, iar ea este mai emotivă.', a dezvăluit mama Faimoasei, potrivit Fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton