Ce truc natural folosește Saveta Bogdan pentru vopsirea ouălor de Paște: "De obicei le vopsesc și cu coji de..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce truc natural folosește Saveta Bogdan pentru vopsirea ouălor de Paște. Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista respectă cu sfințenie tradițiile Pascale și recunoaște că activitatea ei preferată în această perioadă este vopsirea ouălor. Saveta Bogdan a spus cum se pregătește pentru Paște și ce trucuri folosește pentru înroșirea ouălor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce truc natural folosește Saveta Bogdan pentru vopsirea ouălor de Paște. Artista de muzică populară Saveta Bogdan este foarte entuziasmată de perioada Sărbătorilor Pascale. Cântăreața abia așteaptă celebreze Învierea Domnului alături de familie și să-și revadă finii, pe care îi va aștepta cu preparate tradiționale pregătite chiar de ea. De pe masa de Paște nu vor lipsi cozonacii, ouăle, drobul, dar și borșul de miel.

artista-saveta-bogdan-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-a-curs-foarte-mult-sange-597932artista-saveta-bogdan-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-a-curs-foarte-mult-sange-597932

Ce truc natural folosește Saveta Bogdan pentru vopsirea ouălor de Paște

Saveta Bogdan preferă metodele naturale pentru vopsirea ouălor de Paște, cum ar fi metoda cojilor de ceapă sau cu sfeclă roșie. Artista a mărturisit că a învățat aceste trucuri de la mama ei.

Citește și: Șefii lui Alexandru, tânărul ucis de Monica Odagiu în București, au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident.

Citește și: Cum arată casa Irinei Rimes. Design-ul interior a fost inspirat dintr-o amintire din copilărie

Citește și: Cătălin Scărlătescu i-a pus o întrebare-surpriză Doinei Teodoru, în direct, la Chefi la Cuțite: „Te-am sunat să te întreb ceva…”

'Ouăle eu le vopsesc de joi, pentru că așa se face. Eu fiind ardeleancă, la mine se vopsesc vinerea ouăle, dar aici se fac de joia. Dacă am coji de la ceapă, le fac așa. Biata mamă strângea foile de ceapă roșie de la un an la un an, ca să vopsim ouăle cu ele. De obicei le vopsesc și cu coji de ceapă și cu sfeclă roșie și cu lobodă roșie. Eu le leg cu ciorap, pun o crenguță de pătrunjel, crenguță de mușcată și tot felul de flori. De data aceasta o să le fac cum o să pot mai repede. Îmi place să le fac, să le pun să fiarbă. Normal, mie îmi place să le fac natural, cu ceapă și cu sfeclă roșie. ', a spus îndrăgita artistă de muzică populară.

Ce va face Saveta Bogdan de Paște

Saveta Bogdan abia așteaptă să celebreze Învierea Domnului. Artista ar fi trebuit să ajungă și în SUA, pentru a fi alături de fiica ei care celebrează Paștele catolic, însă din păcate artista a avut o perioadă foarte aglomerată.

'Și eu primesc Paștele ca toată lumea, cu lumină, cu cozonaci, cu ouă vopsite, ciorbă, borș de miel, friptură. Sunt preparate specifice acestei sărbători pe care trebuie să le pregătim. Mie îmi vin și finii, am foarte mulți fini care o să vină la mine și o să ciocnim. Trebuie să facem de toate. Fata mea s-a cam supărat pe mine, pentru că trebuia să merg în America să le vopsesc ouăle, dar la ei a fost Paștele mai repede cu o săptămână, pentru că soțul ei este catolic.

Dar fata mea face și Paștele catolic și cel ortodox. Și cum ea a fost ocupată cu serviciul, nu a avut timp să facă pregătiri și s-a tot rugat de mine să merg la ea să le prepar eu toate cele. Deși mi-aș fi dorit să ajung mai devreme la ea, i-am spus că nu am cum pentru că eu mai am emisiuni la care să merg, am avut și spectacol de binefacere pentru Turcia și am destule pe cap în această perioadă. ', a spus Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Spectacola

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton