Ce truc naturist folosește Elena Gheorghe pentru un păr sănătos și strălucitor: "Am o mască pe care o fac în casă..."

 Radulescu Ruxandra
.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite soliste din România. Fanii o apreciază nu numai pentru talentul ei, ci și pentru imaginea impecabilă, pe care o afișează de fiecare dată. Multe femei îi admiră părul bogat și strălucitor și vor să știe cum reușește Elena Gheorghe să își mențină podoaba capilară. Vedeta a afirmat că apelează mereu la o mască pe care și-o prepară singură din ingrediente naturale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce truc naturist folosește Elena Gheorghe pentru un păr sănătos și strălucitor. Elena Gheorghe știe să facă atmosferă de fiecare dată când urcă pe scenă, iar fanii sunt în delir atunci când își face apariția. Pentru că este mereu în lumina reflectoarelor, vedeta are grijă de imaginea ei, mai ales de pletele ei lungi și strălucitoare. Vedeta s-a vopsit adeseori și a trecut de la blond la brunet, să nu mai vorbim de alte produse de styling care afectează firul de păr. Elena Gheorghe a dezvăluit că folosește un tratament naturist pe care și-l prepară acasă, pentru a-și menține strălucirea părului.

intr-un-bikini-electrizant-pe-un-scuter-acvatic-modul-inedit-prin-care-elena-gheorghe-lanseaza-o-invitatie_16intr-un-bikini-electrizant-pe-un-scuter-acvatic-modul-inedit-prin-care-elena-gheorghe-lanseaza-o-invitatie_16

Ce truc naturist folosește Elena Gheorghe pentru un păr sănătos și strălucitor

Elena Gheorghe are mare grijă de părul ei, iar remediul ei secret pentru plete pline de strălucire și vitalitate este o rețetă naturistă pe care și-a prepară singură și pe care a moștenit-o de la mama ei.

Citește și: Ce relație are Elena Gheorghe cu Adela Popescu și ce părere are despre ea. Au avut o trupă împreună: „Ne-am cunoscut în cadrul Festivalului de la Mamaia. E un om exagerat de…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Elena Gheorghe și cum se simte acum: „Două săptămâni nu m-am putut da jos din pat. A fost greu și dureros’ / EXCLUSIV

Am o mască pe care o fac în casă, cred că de 10-15 ani, este moștenită de la maică-mea și este doar cu produse naturale. Este pe bază de ulei de ricin, ulei de migdale, jumătate de lămâie stoarsă, tot complexul de B-uri – fiole, jumătate de cub de drojdie și două gălbenușuri. Amestecul îl aplici pe părul proaspăt spălat și îl lași să stea 2-3 ore', a declarat, pentru Libertatea, Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe, o adeptă a masajului facial

În urmă cu trei ani, Elena Gheorghe a aflat despre tehnica masajului facial de întinerire de la artista Thalia. Încă de la primele ședințe, Elena Gheorghe a observat rezultate miraculoase.

„Prima dată am auzit despre masajul sculptural la Thalia. Și chiar îmi doream să întâlnesc și la noi pe cineva care cunoaște tainele acestei terapii, pentru că nu e masajul acela simplu pe care îl știm noi de la cosmetică. E ceva mult mai complex. Datorită surorii mele, Ana, am întâlnit-o pe Simona, un profesionist cum nu cred că mai avem în România. După primele două ore de masaj am fost alt om: pielea era întinsă perfect, pomeți ridicați și fără cearcăne’, a declarat Elena Gheorghe.

Ce dietă ține Elena Gheorghe

Când vine vorba despre stilul de viață, Elena Gheorghe a recunoscut că mânăncă cât se poate de sănătos și nu se abate de la antrenamentele în sala de fitness.

Meniul vedetei se bazează pe fructe și legume proaspete, iar aliemntele se prepară preponderent la abur sau la cuptor.

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate.

La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante. Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură’, a spus artista.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton