Ce trucuri de frumusețe are Daniela Gyorfi, la 54 de ani: „Cât mi-aș dori eu să arăt într-un fel, dacă mi se spune că nu e bine, țin cont de sfaturi” / EXCLUSIV

.

Ce trucuri de frumusețe are Daniela Gyorfi, la 54 de ani. Daniela Gyorfi are un hairstylist pe care îl ascultă cu 'sfințenie'. La petrecerea VIVA! 2023, solista a venit însoțită de hairstylistul ei, Adi. Acesta ne-a spus ce îi recomandă solistei și care este look-ul care i se potrivește cel mai bine vedetei. Tot el ne-a dezvăluit că, de foarte mulți ani, vedeta apelează la extensii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce trucuri de frumusețe are Daniela Gyorfi, la 54 de ani. Daniela Gyorfi are un hairstylist la care apelează înainte de evenimentele importante din viața ei și spune că este extrem de mulțumită de când colaborează cu acesta. La fel s-a întâmplat și la petrecerea VIVA! de anul acesta, unde vedeta a arătat impecabil.

336405984_3659869314283461_420551478337063403_n336405984_3659869314283461_420551478337063403_n

Citește și: Daniela Gyorfi a avut o copilărie săracă și și-a îngrijit singură mama paralizată, după ce tatăl a abandonat-o: „Frustrarea și neputința mea a fost că….'

Citește și: Ioana Ginghină nu face nuntă cu Cristi Pitulice, ci doar cununie civilă, în toamnă: „Ar fi culmea la a treia să mai am emoții. Nu pierd timpul să caut o rochie neapărat' / EXCLUSIV

Citește și: Fiul Romaniței Iovan a construit o mașină electrică, la doar 16 ani: „Am fost cu ea până în Laponia'. Vedeta și Albert, prima dată la un eveniment monden, la VIVA! Party 2023 / EXCLUSIV

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher: „Când apar divergențe, cele mai importante lucruri pe care trebuie să i le oferi celuilalt sunt…' / EXCLUSIV

Ce trucuri de frumusețe are Daniela Gyorfi, la 54 de ani

Bună Daniela, mă bucur să te revăd.

Daniela: Bună draga mea, mulțumesc pentru invitație. M-am străduit ceva ca să pot să ajung.

Cine ți-a făcut rochia aceasta superbă?

Daniela: Rochia aceasta este făcută de Cristina Oae, părul de hairstylistul Adi Constantin, stilistul vedetelor, nou în cercul meu de prieteni.

Ai ales o rochie cu sclipici în această seară. De ce?

Daniela: Ca să fie în trend cu ceea ce cânt eu de obicei. Ca să fim în concordanță cu melodiile. Mai întâi am fost la salon și i-am spus 'Aranjează-mă, Adi' și după aceea a mai aranjat și alte vedete.

„Ea de mulți ani poartă extensii'

Adi, în cât timp o aranjezi pe Daniela?

Adi: Daniela e un artist cameleonic, cu care se muncește extrem de ușor, este o vedetă ofertantă, deschisă, care acceptă informația. Și atunci pentru mine este o plăcere și o joacă. Într-adevăr, detaliile își spun cuvântul. Și, ca să nu sărim peste acestea, și să nu dăm chix, stăm câte o oră, o oră și jumătate pentru genul acesta de apariție. După cum se știe, ea de mulți ani poartă extensii. Iar noi pentru genul acesta de covor roșu trebuie să facem montajul pentru aceste extensii, stilizarea lor, colorarea o pregătim cu o zi înainte.

Daniela: Am văzut aici, la o divă, un coc făcut super. I-am zis 'Adi, vrea și eu. Și el a spus că nu îmi stă bine.

Adi: Sunt coafuri care nu stau bine la toată lumea. Daniela e o emblemă și a fost super copiată, ani la rând. Pentru că a îndrăznit atât de mult. Cu blond platinat, când era un tabu. Multe vedete veneau cu poza Danielei… Ea fiind un reper! Suntem prieteni și avem acea chimie care face ca lucrurile să meargă de la sine.

Daniela Gyorfi: „Prefer să discut cu stiliștii, să arăt cât mai bine'

Ții cont de sfaturi?

Daniela: Prefer să discut cu stiliștii, să arăt cât mai bine. Cât mi-aș dori eu să arăt într-un fel, dacă mi se spune că nu e bine, țin cont de sfaturi.

Adi: De multe ori a fost taxată. A renunțat la blond platinat, a căzut în vaze mai naturale, blond nisipiu, și nu mai necesită decolorare.

Unde ai lăsat-o pe Maria în seara aceasta?

Daniela: Stă cu George. Mă așteaptă. I-am spus demult că merg la un eveniment și mi-a spus: 'Mergi mami, că meriți'. O iubesc mult.

De ce nu merge în vacanță vara aceasta

Ai pregătit o vacanță?

Daniela: Eu nu am vacanță. O duc pe Maria în Germania, să stea la sora lui George, cumnata mea. Iar noi pe timp de vară avem mult de cântat la mare și la spectacole și evenimente. Mie îmi place ceea ce fac și atunci e perfect. În rest, am într-adevăr luat Revelionul în Anglia, la Londra. Și după Revelion plecăm trei zile ca o familie frumoasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton