Ce va face Andreea Berecleanu, după ce a încheiat socotelile cu Antena 1? „Mă îndrept spre comunicare”

 Lupescu Anca
.

Decizia a venit după ce Andreea a lipsit de mai multe ori de la job, timp în care Octavia Geamănu a înlocuit-o.

646×404-7646×404-7

Andreea Berecleanu a fost înlocuită de la pupitrul Observatorului de la ora 19:00 de colega sa Alessandra Stoicescu.

Citește și: Andreea Berecleanu, primele declarații după ce a aflat că Alessandra Stoicescu o va înlocui la Observatorul de la ora 19:00


Deși șefii Antena 1 au declarat oficial că Andreea Berecleanu va prezenta știrile de weekend, vedeta a lămurit situația și a explicat că nu va mai colabora cu postul tv.

Citește și: LIVE. Andreea Berecleanu, detalii picante din culisele televiziunii, dar și despre viața alături de un doctor de frumusețe, în Interviurile VIVA!


Potrivit Pagina de Media, Andreea Berecleanu se va îndrepta spre comunicare.


„După ce în 2014, am lansat Estetica Premium, prima și singura platformă 360 de conținut premium, axat pe estetică, sănătate, frumusețe, tehnologie și inovație medicală, cu servicii de producție video, branding, PR digital și content marketing, mi-am propus să dedic și mai mult timp zonei de de comunicare, a declarat Berecleanu pentru Paginademedia.ro.

Citește și: Alessandra Stoicescu o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observatorul de la ora 19:0


Vedeta a spus că principala ei grijă este clinica Estetica Premium.
„Mai ales în contextul în care sunt unul dintre influencerii și comunicatorii cei mai respectați din piață, dar și în acela în care deja în portofoliul Estetica Premium au intrat mai multe mărci în 2019 urmare a dezvoltării fără precedent a industriei estetice și a creșterii interesului pentru sănătate, frumusețe, artă.”


Andreea va continua să se implice în strategiile de comunicare a grupului de clinici Cronos Med, fondat de soțul ei Constantin Stan.


„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest.

Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani.

Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu.

Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea’, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Citește și: EXCLUSIV. Andreea Berecleanu, despre cea mai prețioasă amintire de la nunta cu Constantin. Cum au primit copiii vedetei noua familie?

Cu ocazia acestei schimbări, Observatorul Antenei 1 va căpăta un alt format, atât vizual, cât și editorial.

„Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00.

Abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului.Observatorul face un salt imens spre viitor’, a declarat Alessandra Stoicescu.

Citește și: Ce fac Andreea Berecleanu și Andreea Esca când fiicele lor sunt plecate la studii. Fetele sunt la Londra, ele au plecat împreună spre altă destinație


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton