Ce venit lunar au Ioana Tufaru și familia ei, având în vedere că doar soțul ei lucrează: "Ne descurcăm la limita supraviețuirii...". În trecut spunea că a rămas zile întregi fără bani

 Dumba Gabriela
.

Ioana Tufaru nu muncește și doar soțul ei este cel care aduce bani în casă, iar situația s-a complicat și mai mult pentru ei de când Gigi Becali a decis să-și retragă ajutorul. Ioana Tufaru locuia, împreună cu soțul și copilul ei, într-o garsonieră a lui Gigi Becali, unde nu plătea chirie și întreținere, însă milionarul a decis să-i dea afară și acum trăiesc la limita supraviețuirii, după cum susține fiica regretatei Anda Călugăreanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ioana Tufaru s-a mutat din garsoniera pusă la dispoziție de Gigi Becali de finalul anului trecut. Fiicei Andei Călugăreanu i s-a spus să elibereze locuința cu puțin înainte de sărbătorile de iarnă, așa că s-a văzut nevoită să-și caute chirie. Acum, Ioana Tufaru și familia ei se descurcă foarte greu cu banii, având în vedere că ei i-a fost mereu dificil să-și găsească un loc de muncă.

ftyfty

Câți bani cheltuie Ioana Tufaru lună de lună, de când nu mai stă gratis în casa lui Gigi Becali

Ioana Tufaru s-a mutat cu chirie, împreună cu soțul și fiul lor, Luca, și acum au mai multe cheltuieli. Fiica Andei Călugăreanu ne-a mărturisit că este limitată și este atentă la fiecare leu, în așa fel încât să-i ajungă de la o lună la alta.

Ne descurcăm la limita supraviețuirii, aș zice eu. Eu nu lucrez deocamdată, aștept proiecte în teatru, să vedem. E mai greu acum pentru toată lumea în teatru, dar asta e altă discuție. Dar, da, Ionuț lucrează în pază, și ne descurcăm cât de cât. În casă ne vin lunar aproape 5.000 de lei, pentru 3 persoane. Dar cheltuieli sunt. Chiria, uitilitati, plus mâncarea care e destul de scumpă. Dar ne limităm, noroc că există hypermarket și de acolo cumpăram. Că la piață e jale, eu ocolesc piețele numai când le văd', a declarat Ioana Tufaru Mardare pentru FANATIK.

Ioana Tufaru dezvăluie că în anii trecuți mai existau zile în care nu avea ce pune pe masă, zile în care nu mai avea un leu în buzunar, acum, de când este mamă, are grijă să nu mai treacă prin asemenea situații neplăcute.

Da, au existat zile în care am rămas fără bani și nu una, mai multe, fără să am un colț de pâine, fără să am ce să pun pe masă. Dar asta se întâmpla înainte de a fi cu Ionuț și de a-l avea pe Luca. Am trăit foarte greu, singură, cu o pensie (atunci), cam prin anii 2000, care însuma nu mai mult de 350 de lei. Era foarte greu să poți trăi tu, o singură persoană, cu acei bani. Stăteam în apartamentul bunicilor la Obor și am acumulat datorii foarte mari la utilități din cauza asta că nu aveam cu ce să plătesc„, a mai spus fiica regretatei Anda Călugăreanu.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații în premieră despre scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald și stai cu el. Stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că distanța a dus, de fapt, la despărțirea de George Restivan: „Mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. A fost ceva îngrozitor…'

Ioana Tufaru nu vrea să mai ceară nimănui bani

Ioana Tufaru își amintește momentele foarte grele prin care a trecut când era singură și le cerea cunoscuților să o ajute cu bani. Oamenii râdeau de ea atunci și o acuzau că cerșește și de aceea a decis să nu mai apeleze la nimeni, indiferent cât de greu i-ar fi.

Erau zile când nu aveam ce să mănânc, deși știu că nu părea, dat fiind faptul că eram foarte grasă, dar era vorba de o glandă la mine. Nu aveam ce să mănânc, nu mă ajuta nimeni atunci. Dacă ieșeam pe afară și ceream la cunoscuți un bănuț de o pâine, a doua zi se scria despre mine că stau afară în parculețul de la bloc și cerșesc.

Atunci am hotărât să nu mai cer nimic la nimeni și să trăiesc așa de la o zi la alta cum puteam, pentru a nu mai crea impresii! Bine, că și acum tot la fel mă văd unii oameni, deși situația de atunci s-a schimbat mult. Dar ce să-i faci, unii au concepții greșite', a mai declarat Ioana Tufaru.

Întrebată ce ar face dacă mâine ar câștiga o sumă mare de bani, în ce i-ar investi, Ioana Tufaru a mărturisit că primul lucru pe care l-ar face, ar fi să-și ia o locuință.

Pentru că sunt sinceră și nu mint, o să spun clar ce aș face cu ei. Aș cumpăra o garsonieră sau un apartament cu 2 camere, să fie al nostru și mai târziu să-i rămână lui Luca. Să nu treacă și copilul meu prin ce am trecut eu, de mă plimb de colo-colo precum țiganul cu cortul. L-aș asigura pe el pentru viitor, pentru că el este cel mai important pentru noi. Asta aș face dacă aș câștiga o sumă foarte mare de bani! Mi-aș asigura copilul pentru viață', a mărturisit ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton