Care este cea mai mare temere a Amaliei Enache în privința fiicei sale: "Sper să înțeleagă și să gestionăm totul"/ Cum o educă prezentatoarea de știri pe Alma

 Oana Pantazi
.

Amalia Enache spune că nu și-ar dori ca fiica ei, Alma, să-i calce pe urme, că și-ar dori să aleagă singură pentru viitorul ei. Vedeta mărturisește însă că Alma va fi supusă întotdeauna unei presiuni suplimentare din cauza faptului că ea este persoană publică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Extrem de discretă în privința vieții personale, Amalia Enache nu-și va putea proteja permanent fiica în fața interesului publicului pentru viața mamei sale și, implicit, a ei. Și cum Alma este deja școlăriță, curând va începe să simtă, într-un fel sau altul, presiunea celebrității mamei sale, așa cum s-a întâmplat de-a lungul timpului cu mulți copii de vedete… Și în special cu cei care au călcat pe urmele părinților și care ulterior au fost nevoiți să lupte mult pentru a scăpa de ștampila „fiul sau fiica lui…”.

9-49-4

Care este cea mai mare temere a Amaliei Enache în privința fiicei sale, Alma

În copilărie, evident la o scară mai mică, Amalia Enache a trecut prin același gen de presiune, dat fiind că tatăl ei era director de școală, așadar existau așteptări mai mari în privința ei pe când era elevă. Vedeta PRO TV a mărturisit că același lucru se va întâmpla și cu fiica ei în adolescență, când va simți pe deplin presiunea celebrității mamei sale.

Da, mă tem că da! Nu este ceva ce putem să schimbăm! Și eu eram în mica mea comunitate, până în clasa a 8-a, fiica directorului! Era același focus pe mine, să fiu cuminte, să fiu cea mai bună la învățătură. Ea o să aibă această poveste și sper să o ducă cu mândrie! Sper să înțeleagă și să gestionăm totul. Mai este mult până acolo! Fiica mea are doar 7 ani. Mă bucur că mai este mult!', a spus Amalia Enache pentru Ego.ro.

Citește și: Cum își educă Amalia Enache fiica. Alma a început școala: „Nu vreau să-mi calce pe urme, mi-aș dori pentru ea să…’

Citește și: Cum arată Amalia Enache după ce a slăbit considerabil, în urma operației de colecist: „Sigur am greutatea din liceu…’

Citește și: Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă sarmale la nuntă: ‘Bagă sarmaua așa, fin, să nu se strice rujul. Ai oala acasă’. Ce spune de nunțile din România

Vedeta PRO TV a subliniat însă că speră ca educația pe care i-o dă fiicei sale să funcționeze și Alma să acționeze conform principiilor morale însușite de la mama ei.

Spre deosebire de cum era în vremea mea, acum sunt mai multe tentații și pericole. Sper să gestionez aceste lucruri încă de pe acum! Să aibă o bună înțelegere, iar lucrurile pe care nu le face aș vrea să nu le facă pentru că nu îi fac bine, nu pentru că ar putea să îmi strice mie imaginea!

Ar fi total greșit și incorect din partea mea ca mamă să pun această presiune pe ea! Îmi doresc ca lucrurile pe care le face să le facă cu decență, pentru că așa trăim noi, cu decență, nu pentru că vrem să arătăm lumii altceva decât simțim noi să facem! Să dea Dumnezeu să funcționeze până la capăt! (n.r. stilul de parenting pe care îl are)', a completat vedeta pentru sursa citată.

Cum își educă Amalia Enache fiica

Amalia Enache a fost o elevă conștiincioasă și a dezvoltat timpuriu pasiunea pentru citit. Cât despre fiica sa, elevă în clasa întâi la o școală privată din București, prezentatoarea și-ar dori să nu-i calce pe urme, ci să-și descopere și si-și dezvolte propriile pasiuni.

„Încep iar școala. Am terminat-o de atâta vreme și o încep iarăși. Nu vreau să-mi calce pe urme, mi-aș dori pentru ea să-i placă. Eu am fost tocilară pentru că îmi plăcea la școală. Eu am cerut să mă duc la 6 ani, nu la 7 ani cum se mergea atunci în clasa întâi, pentru că am vrut să învăț să citesc. Mă săturasem să mă rog de părinții mei să-mi citească povești și cărți pentru copii.

Am citit foarte mult în copilărie și am avut o motivație foarte puternică. Noi nici nu aveam foarte multă distracție și atunci cărțile erau un lucru foarte important. La televizor nu prea aveam la ce să ne uităm. Așa că mi-aș dori cumva, ca în vremurile astea în care trăiește și Alma să-și găsească o motivație suficient de puternică astfel încât să învețe ce o interesează pe ea. Pe mine m-a interesat asta cu cititul. O să vedem ce o să-i placă și ei’, declara Amalia Enache, potrivit ego.ro, în urmă cu un an.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton