Care este cea mai scumpă creație vândută de Cătălin Botezatu: "Am făcut-o pentru una dintre modelele internaționale de top..."

.

Care este cea mai scumpă creație vândută de Cătălin Botezatu. Creatorul de modă Cătălin Botezatu este una dintre cele mai de succes personalități din peisajul modei din România. De-a lungul carierei, Bote a participat la sute de evenimente mondene și a vândut creații unicat sume fabuloase. Cătălin Botezatu a vândut la un moment dat o creație personală de zeci de mii de dolari unui supermodel de succes de talie internațională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Care este cea mai scumpă creație vândută de Cătălin Botezatu. Designerul Cătălin Bitezatu se poate mândri cu o carieră de succes, atât în România, cât și peste hotare. Bote a făcut primii pași în modă, defilând ca model, iar apoi a început să-și creeze propriile ținute vestimentare. De-a lungul timpului Cătălin Botezatu și-a demonstrat talentul și cele mai mari vedete din România i-au purtat cu mândrie creațiile. Designerul a declarat că cea mai scumpă piesă vestimentară pe care a vândut-o a costat nu mai puțin de 40.000 de dolari și a fost achiziționată de un model internațional.

catalin-botezatu-singur-8-1024×1024-1catalin-botezatu-singur-8-1024×1024-1

Care este cea mai scumpă creație vândută de Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai prolifici designeri vestimentari din România. Bote a reușit să se afirme și peste hotare, când a colaborat cu o creatoare de bijuterii din Milano, și a făcut o piesă vestimentară în valoare de 40.000 de dolari, pentru un model internațional.

Citește și: Cum gestionează Cătălin Botezatu întâlnirile cu fanele prea insistente: „Le-am dat afară cu Poliția. Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot’

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operație. Doctorii i-au schimbat stentul la inimă, montat acum 6 ani: „Sunt monitorizat de 14-20 medici…’

„Am făcut o creație acum mulți ani pentru una dintre modelele internaționale, un top din metal, pe care l-am lucrat cu o celebră bijutieră din Milano, bătut cu pietre, care cântărea cam 25 de kilograme și costa pe vremea aia vreo 30.000 de dolari și o rochie din tafta argintie, cu o trenă imensă, produs care costa atunci 40.000 de dolari„, a declarat Cătălin Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Cătălin Botezaru o apreciază enorm pe Tania Budi

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu Tania Budi, despre care spune că a fost o prezență constantă în viața lui. Creatorul de modă este de părere că, la 55 de ani, afacerista este un etalon de frumusețe și eleganță, reușind să stârnească invidia multor femei din România.

„Tania Budi a fost mereu prezentă în viața mea, pentru că ea face parte din viața mea. Este o femeie specială, un suflet special, de o frumusețe rară și deosebit de mare.

Totuși, nu are 18 ani, cred că toate femeile din România ar vrea să arate ca Tania Budi acum, deci asta e. Are un suflet extraordinar, o iubesc enorm’, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

Cum s-au cunoscut Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a trăit o poveste de dragoste mediatizată cu Bianca Drăgușanu. Designerul a povestit cum a decurs prima întâlnire cu frumoasa blondă, la Kitzbuhel, Austria. La acea vreme, designer-ul ținea o prezentare de modă, acolo unde defila Bianca Drăgușanu. Ulterior, creatorul de modă a invitat-o la cină și a fost fascinat de ea.

„Bianca, contrar tuturor aparențelor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine. Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenția. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni. Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la un mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște. Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând’, a spus designerul, potrivit WOWnews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton