Cel mai important sfat pe care i l-a dat Loredana fiicei sale, Elena, în vârstă de 26 de ani: "Să fie o fată deșteaptă, să nu se lase amăgită de..."

 Oana Pantazi
.

Loredana și fiica ei, Elena, par mai degrabă două surori decât mamă și fiică, relația dintre ele fiind una de invidiat. Artista i-a dat fiicei sale o educație extraordinară, iar stilul relaxat de parenting al artistei le-a sudat relația, care azi este una de invidiat. Iată care este cel mai important sfat pe care Loredana i l-a dat fiicei sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Una blondă, alta șatenă, vesele, carismatice și pline de viață, Loredana Groza și fiica ei, Elena, formează un cuplu mamă-fiică superb. Artista în vârstă de 53 de ani și fiica sa de 26 au rupt bariera dintre generații și au o relație de prietenie extraordinară, care se poate observa, de altfel, din postările artistei în social media. Iar Elena are parte de o mamă cu suflet tânăr de la care primește cele mai bune sfaturi.

fiica-loredana-groza-6fiica-loredana-groza-6

Cel mai important sfat pe care i l-a dat Loredana fiicei sale, Elena, în vârstă de 26 de ani

Artista se mândrește cu Elena, care este azi o tânără superbă, care a moștenit nu doar frumusețea, ci și talentul muzical al mamei sale. Deși are o carieră impresionantă și a fost mereu nevoită să se împartă între viața profesională și cea de familie, Loredana a încercat permanent să îi fie alături fiicei sale. Cele două petrec mult timp împreună în special în vacanțe, dat fiind că împărtășesc aceeași pasiune pentru călătorii, dar Elena îi este alături mamei sale la toate evenimentele importante.

Citește și: Ce relație are Loredana Groza cu tatăl ei: „Nu voi mai vedea vreodată asemenea bărbat'

Citește și: De ce au ales Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean numai nume din patru litere pentru fetițele lor, Rita, Vera și Lara: „Fiecare în parte are o semnificație deosebită pentru familia noastră'/ EXCLUSIV

Citește și: „Am ajuns să avem momente doar pentru noi doi cu programare. Pasiunea s-a transformat în timp…'. Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, despre schimbările din viața de cuplu, după 10 ani de căsnicie/ EXCLUSIV

Artista îi este mereu alături fiicei sale și îi dă sfaturi prețioase acum, la început de viață. Iată care a fost unul dintre cel emai prețioase sfaturi pe care Elena le-a primit de la mama ei!

'Să fie o fată deșteaptă, să nu se lase amăgită de lucruri care sunt trecătoare, să fie adevărată cu ea însăși. Atunci când ești adevărat, când spui lucrurilor pe nume și trăiești în adevăr, viața e frumoasă și simplă', a spus Loredana Groza, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Ce relație are Loredana Groza cu fiica ei

Cu toate că își adoră la nebunie părinții, Lore încearcă să nu repete aceleași greșeli pe care le-au făcut cei din generația lor, atunci când a fost vorba despre creșterea copiilor. Se pare că Elena este mai degrabă o fire introvertită, spre deosebire de mama ei celebră, dar cele două reușesc să găsească o cale de mijloc pentru o comunicare eficientă.

„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec.

Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție„, a mărturisit Loredana Groza.

Fiind o femeie asumată, Loredana nu ascunde nimic de fiica ei. Însă folosește erorile ei din trecut ca să îi dea Elenei un exemplu în legătură cu modul în care ar trebui sau nu să își trăiască viața.

«Da, mami, uite, eu am făcut chestia asta!». La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o că n-am fumat.

Învață din greșeala mea și n-o mai repeta, pentru că e un lucru care îți face rău și, chiar dacă te lași de fumat, acolo, undeva, e o memorie a acelui lucru și mai încolo se resimte organismul!’, a declarat, cu ceva timp în urmă, Loredana Groza, pentru Cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton