Care e cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu, după moartea mamei sale: "Am pierdut-o pentru că nu a avut încredere în..."

 Dumitrache Laura
.

Care e cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu, după moartea mamei sale. În perioada sărbătorilor, Monica Tatoiu a rememorat momentele din copilărie și a vorbit despre cât de special era Crăciunul pentru ea. De asemenea, vedeta a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său, după moartea mamei sale. Cea care i-a dat viață s-a stins din viață în luna octombrie, la vârsta de 89 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care e cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu, după moartea mamei sale. Monica Tatoiu și-a pierdut mama în luna octombrie a acestui an. Cea care i-a dat viață nu s-a trezit din comă după intervenția chirurgicală la care a fost supusă îniante cu câteva zile. Monica Tatoiu declara la acel moment că se bucură că mama sa a murit în săptămâna Sfintei Parachiva.

monica tatoiumonica tatoiu

Monica Tatoiu este devastată după moartea mamei sale. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că aceasta nu a vrut să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Femeia avea probleme cu bila, dar nu a vrut să îi spună fiicei sale că se simte rău.

Citește și: Boala de care suferă Monica Tatoiu, de 42 de ani:”Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești”

Citește și:Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale:„Ne-a spus că era mama lor'

Citește și:Regele Charles, prima reacție după difuzarea documentarului „Harry și Meghan':„Toți membrii familiei vor…'

Citește și:Vânzările la Bisht, mantia purtată de Messi în Quatar, au explodat peste noapte.Cât costă un astfel de articol vestimentar

Care e cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu, după moartea mamei sale

Monica Tatoiu și-a pierdut mama în luna octombrie a acestui an. Mama afaceristei s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani, confrutându-se cu mari probleme de sănătate. Recent,vedeta a mărturisit că cel mai mare regret al său este faptul că nu a reușit să-și convingă mama să meargă la spital.

„Nu fac planuri operaționale la vârsta mea. Vorba aia, nu îți face iluzii ca să nu ai deziluzii. Singurul plan realizat a fost să nu merg cu turma și după fentă. Eșecul a fost că nu am convins-o pe mama că mersul la spital ajută. Am pierdut-o pentru că nu a avut încredere în doctori. Am salvat-o împotriva tuturor prejudecăților și am pierdut-o în octombrie. Mergeți la doctor! România are doctori minunați.”, a declarat Monica Tatoiu pentru unica.ro.

Monica Tatoiu: „Mama nu a fost fericită”

După ce timp de cinci ani a avut probleme de sănătate și nu a mai ieșit din casă, mama Monicăi Tatoiu a murit pe 10 octombrie 2022. Cu ochii în lacrimi, afacerista a vorbit despre sentimentele pe care are după moartea celei care i-a dat viață.

Sunt foarte fericită că mama s-a dus acolo unde merită. Vocaţia mamei a fost de călugăriţă. Mama era radicală, ori e albă, ori e neagră. Pentru muritorii de rând viaţa are nuanţe. Mama nu a avut o viaţă foarte fericită. S-a născut într-o familie foarte bogată, bunicul era notar, avea pământuri, bunica era în Parlament', a povestit Monica Tatoiu la Prima TV.

Care este cea mai frumoasă amintire de Crăciun a Monicăi Tatoiu

Ziua de Crăciun se apropie cu pași repezi, iar această zi este specială pentru multă lume. Monica Tatoiu a dezvăluit că cea mai frumoasă amintire de Crăciun o are din 1992, pe 24 decembrie, atunci când s-a rugat să rămână însărcinată.

Pe 24 decembrie 1992 noaptea m-am rugat la Maică să mă binecuvânteze cu un prunc. Eu care nu puteam, după specialiști, să rămân gravidă. Și, în iunie ‘94, am rămas grea și în martie 1994 s-a născut Victoraș”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton