Care sunt cele 3 reguli după care Lili Sandu și Silviu Țolu își cresc fiul: "Să dea ceva bun de la el și celorlalți". TJ a împlinit 3 ani

 Oana Pantazi
.

Ieri, simpaticul TJ, fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu a împlinit 3 ani, iar tată lui a împărtășit cu fanii cele 3 reguli după care el și Lili Sandu își cresc fiul. Cu această ocazie, iubitul lui Lili Sandu a vorbit nu doar despre fiul lor, de care este foarte mândru, ci și despre modul cum venirea pe lume a lui TJ le-a schimbat viețile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 10 august, TJ, fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu, a împlinit 3 ani, iar părinții lui au serbat momentul inclusiv cu fanii din social media.

Happy Happy Birthday, my fierce little lion! Today is All about you!

Mereu când scriu textul asta pentru ziua lui stau cu lacrimile in ochi și cu un nod in gât … Doamne cât de mult ni l-am dorit și cât de minunat este!

Te iubesc mai presus de orice.

Mama„, a scris Lili Sandu pe paginile ei de socializare.

Deși extrem de discret în privința vieții personale, de data asta Silviu Țolu a vorbit pe larg despre micuțul lor. TJ a venit pe lume în mod miraculos, după ce mamei lui i se dăduseră doar !% șanse de a rămâne însărcinată. Iată ce a povestit Silviu Țolu despre TJ, dar și despre viața în trei și responsabilitățile de părinți!

344856336_3020233308113858_4679497921797300906_n344856336_3020233308113858_4679497921797300906_n

Care sunt cele 3 reguli după care Lili Sandu și Silviu Țolu își cresc fiul

Silviu Tolu a vorbit pe larg despre viața de părinte, dar și despre responabilitățile pe care le implică această schimbare din viața oricărui cuplu. Tatăl lui TJ a amintit și că el și Lili Sandu își cresc fiul după niște reguli bine stabilite. La 3 ani, puștiul lor devine, încet, încet independent, pentru că, după cum a povestit Silviu, TJ a avut parte de două petreceri aniversare, una dintre ele la grădiniță, unde a mers în summer camp.

Citește și: De ce și-au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu, deși aveau totul planificat: „S-au produs schimbări…”

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ileana Badiu, la menopauză: „Oboseală, anxietate, dureri articulare. Am experimentat o menopauză timpurie. „

Citește și: Ispita Romeo Vasiloni recunoaște că a fost bătut de Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor: ‘Am rămas inconștient, am fost amenințat că…’

„Îi spun din partea amândurora și sper să trăiască și în 10-15 ani măcar după cele trei reguli pe care i le spun dimineața când îl las la grădinița. I le pot spune și aici ca un reminder. Poate atunci nu și le va mai aduce aminte. Să se bucure de fiecare moment și să se distreze. Regula numărul doi, să învețe un lucru nou în fiecare zi. Și regula numărul trei, să dea ceva bun de la el și celorlalți', a spus, emoționat, Silviu Țolu pentru Fanatik.ro.

Silviu Țolu, despre provocările vieții de părinte

Silviu Țolu mărturisește că nu e ușor să fii părinte în ziua de azi, când creșterea și educația unui copil sunt strâns legate de latura psihologică, emoțională.

„Sunt multe provocări pentru că în fiecare zi te gândești ca ceea ce faci să nu aibă vreun efect negativ asupra lui. Mai ales că acum avem acces la prea multe informații. Şi e ușor să afli mai multe detalii despre toată partea asta ce ține de psihologie.

Cum poate afecta creșterea copilului și comportamentul copilului fiecare lucru pe care tu îl faci. Cumva, asta pune o mare presiune pe noi, pe părinți. Provocarea este să găsești întotdeauna cea mai bună variantă și când este bucuros și când este trist. Să găsești varianta potrivită.

Încercăm să ne împărțim în mod egal. Aș spune totuși că Lili este mai puțin mai strictă. Dar încercăm cumva să inversăm rolurile din când în când. Ca să existe părintele rău și părintele bun în ochii copilului. Acum balanța cred că se înclină puțin în favoarea lui Lili', a mai mărturisit Silviu Țolu.

„Copilul ne face viața foarte frumoasă”

Chiar dacă rolul de părinte poate fi adeseori complicat, Silviu Țolu dezvăluie că TJ le-a schimbat complet viața și, mai mult, i-a unit pe ei, în calitate de cuplu. Cât despre momentele mai grele, acestea se rezolvă dacă există înțelegere.

„Copilul ne face viața foarte frumoasă. Sunt multe momente pe care le facem împreună. Primul care îmi vine în minte este seara când mergem la somn. El doarme de ceva timp cu noi în pat și seara stăm toți, îi citesc o poveste, el se alintă pe lângă noi. E un moment foarte plăcut. Este un moment extrem de frumos de familie pe care îl petrecem în fiecare seară împreună. Și pentru care îi suntem recunoscători lui Dumnezeu și îi mulțumim.

Cu siguranță ne-a unit și mai mult copilul pentru că suntem prezenți aproape sută la sută și eu și Lili cu el. Trebuie să găsim metode să rezolvăm situațiile care ne apar. Și aici mă refer la faptul că poate fi mai plângăcios într-o zi sau atunci când se lovește. Bineînțeles că există și discuții sau contradicții pe anumite teme. Dar facem tot posibilul să rezolvăm totul discutând și să îl implicăm pe el cât mai puțin', a mai spus Silviu Țolu.

Ce s-a schimbat în viețile lui Silviu Țolu și Lili Sandu de când sunt părinți

Sigur că viețile lor s-au schimbat de când sunt părinți, pentru că acum prioritățile sunt altele. Nu numai joburile lor, spune Silviu Țolu, au devenit mai solicitante, ci și datele problemei sunt diferite de când în viața lor a intrat TJ.

„Am resimțit în primul rând faptul că nu mai avem aceeași flexibilitate de călători, de a umbla, de a alerga, de a merge pe unde vrem noi. Asta a venit la pachet și cu joburile noastre, care acum sunt mai solicitante. Inclusiv atunci facem o vacanță, să îi fie bine copilului este prioritatea numărul unu.

Când eram doar noi nu ne interesa dacă era mult de mers pe jos, dacă ploua, dacă trebuia să luăm trenul sau alte lucruri de genul acesta. Acum trebuie să luăm în considerare că vom călători cu un copil după noi și trebuie să reducem la maxim momentele care s-ar putea complica într-o vacanță', a mai spus iubitul lui Lili Sandu pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton