Cele mai excentrice ținute de la VIVA! Party 2023. Irisha a atras toate privirile pe covorul roșu

 Dumitrache Laura
.

VIVA! Party 2023 a fost cel mai așteptat eveniment al anului. Vedetele au pășit pe covorul roșu și s-au întrecut în apariții excentrice, respectând dress code-ul serii „Like a Movie Star”. Iată cine a atras toate privirile și cine a strălucit pe covorul roșu la VIVA! Party 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Seara trecută, pe 7 iunie 2023, a avut loc cel mai așteptat eveniment monden, VIVA! Party 2023, la Club Face. Vedetele din showbiz și-au făcut apariția la petrecere, după ora 19.00, iar covorul roșu a fost atracția principală. Celebritățile și-au etalat ținutele excentrice!

db8047d7-7b17-4a03-83f4-6cf6a518f110db8047d7-7b17-4a03-83f4-6cf6a518f110

Dress code-ul de la VIVA! Party 2023 a fost Like a Movie Star și se pare că a fost pe placul celebrităților. Invitații au ales să poarte ținute care mai de care extravagante care au atras toate privirile. Irisha, Alina Eremia, Larisa Udilă, Ioana Ginghină, dar și alți invitați au strălucit în apariții excentrice.

Citește și:Adelina Pestrițu, superbă într-o ținută all black la VIVA! Party 2023. Are o siluetă perfectă și a întors toate privirile

Citește și:Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sărbătoresc 9 ani de la nuntă și au postat imagini inedite: „Am rupt ringul cu prietenii'

Citește și:„Este o minune că mai este în viață, a leșinat după prima lovitură”. Ce spun medicii despre starea de sănătate a Danei Roba

Citește și:Cum se descurcă Feli Donose în rolul de mamă singură după ce s-a despărțit de Cătălin, tatăl fiicei sale: „Nu am crezut că o sa fac asta vreodată”

Cele mai excentrice ținute de la VIVA! Party 2023

Una dintre cele mai excentrice ținute purtate la petrecerea VIVA! Party 2023! a fost purtată de Irisha. Vedeta a reușit, din nou, să atragă atenția cu ținut asa excentrică.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a optat pentru o ținută îndrăzneață, formată dintr-o salopeta dres din dantelă florală, fără sutien și asortată cu o fustă scurtă, bleu.  Irisha s-a pregătit cum se cuvine pentru acest eveniment și a ales să poarte un șal, care i-a acoperit părul. Pentru a completa ținuta, Irisha a purtat o pereche de sandale argintii, la fel de excentrice.

De asemenea, Alina Eremia a reușit să atragă toate privirile cu ținuta sa. Artista a purtat o rochie neagră, transparentă la mijloc, fiind o prezență spectaculoasă pe covorul roșu. Larisa Udilă a îmbrăcat o rochie galbenă, lungă, cu care a întors toate privirile. Alți invitați au ales ținute excentrice și au combinat accesorii extravagante cu vestimentația lor.

Vedetele au strălucit pe covorul roșu la VIVA! Party 2023!

O ținută neagră și excentrică a ales și Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel. Vedeta a purtat o rochie neagră, lungă, iar spatele a fost acoperit cu câteva bretele. Prezentatorul TV s-a asortat cu iubita sa și a purtat un costum negru și papion. Multe dintre vedete au ales să poarte ținute all black și au reușit să respecte dress code-ul și au arătat ca niște staruri!

Pe covorul roșu de la VIVA! Party vedetele și-au făcut apariția, conform dress code-ului, mai glam ca oricând. Celebrități din toate domeniile și de toate vârstele – cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune – au răspuns invitației noastre. Covorul roșu a fost atracția principală, devenind un adevărat podium de fashion pentru vedete, nerăbdătoare să-și etaleze ținutele pregătite special pentru Petrecerea VIVA!

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:Sponsori: PANDORA, JTI, MAGNAPHARM cu brandurile Forcapil si Bio Oil, Dr Fiterman, Herbalife, Disney + Parteneri: Alexandrion Group cu brandurile Alexandrion Flavours, Brancoveanu, Hendrick’s, Byzantium si Bottega.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton