Cele mai frumoase ținute de la Globurile de aur 2024. Jennifer Lopez și Margot Robbie au purtat roz și au atras toate privirile pe covorul roșu

.

Cele mai frumoase ținute de la Globurile de aur 2024. Vedetele care au atras toate privirile pe covorul roșu. Duminică, la Los Angeles, a avut loc cea de-a 81-a gală a premiilor Globurile de Aur, unde numeroase nume mari și vedete internaționale și-au făcut apariția. Bineînțeles, pe covorul roșu nu porți orice ținută, ci una care să eclipseze și să nu treacă neobservată. Iată ce rochii au purtat cele mai mari vedete internaționale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gala cu numărul 81 a premiilor Globurile de Aur și-a desemnat laureații, însă pe lângă numeroasele premii care au fost acordate în cadrul acestei ediții, atenția s-a îndreptat și către ținutele cu care vedetele au cucerit pe toată lumea.

whatsapp-image-2024-01-08-at-12.28.21whatsapp-image-2024-01-08-at-12.28.21

Citește și: Globurile de aur 2024. „Oppenheimer', desemnat cel mai bun film / Lista completă a nominalizărilor

Citește și: Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur: „A fost o experiență incredibilă”

Citește și: Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, din nou împreună, la ziua ei de naștere. Cum au fost surprinși: „Să fii fericită, iubită…”

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. În ce ipostaze romantice s-au afișat împreună, în America: „Nu se putea altfel'

Cele mai frumoase ținute de la Globurile de aur 2024

Taylor Swift a strălucit la propriu într-o rochie cu paiete de culoare verde, însă nu doar rochia a atras toate privirile, ci look-ul complet, fiind accesorizată cu peste 33 de carate de diamante albe. De asemenea, și-a completat outfit-ul cu pantofii stiletto din piele verde. Nici, Jennifer Lopez nu s-a lăsat mai prejos. A atras atenția tuturor cu rochia ei roz deschis cu umerii goi, o trenă de mari dimensiuni și detalii florale impresionante. A optat pentru un look elegnat și rafinat creat de surorile designer Nicole şi Felicia Chang, fiind o marcă cunoscută pentru ţinute de lux.

Și Margot Robbie a purtat tot o rochie roz, însă cu paiete şi un şal de tul a producătoarei din „Barbie”. Deși rochia întorcea toate privirile, a avut grijă chiar și la cele mai mici detalii. Și-a accesorizat ținuta cu bijuterii prețioase, evaluate la peste 3 milioane de dolari, şi o pereche de pantofi roz satinat.

Vedetele au strălucit pe covorul roșu

Printre cele mai frumoase ținute de la Globurile de aur 2024 se numără și outfit-ul Selenei Gomez. Artista a optat pentru un look 'lady in red', astfel că a purtat o rochie roșie, asimetrică, pe care a accesorizat-o cu bijuterii prețioase. Și Heidi Klum, care a strălucit pe covorul roșu, a ales tot o rochie roșie, însă un model cu totul și cu totul diferit față de cele prezente la eveniment.

Nu, vedetele nu au optat doar pentru nuanțe de roșu, roz sau negru. Issa Rae a ieşit în evidenţă încă din primele minute cu portocaliul metalic al rochiei sale cu paiete geometrice, din colecţia de primăvară 2024 a lui Pamella Roland.

Nu doar vedetele de sex feminin au atras toate privirile, ci și bărbații. Mulți dintre ei au evitat cravatele, însă au reușit să iasă în evidență prin alte detalii neașteptate. De exemplu, starul din „Wonka”, Timothée Chalamet, a ales un sacou brodat din gabardină de lână, pantaloni de smoching asortaţi, un top cu croială şi cizme Chelsea de la Celine, asortate cu un colier din aur alb, ceramică neagră şi diamante de la Cartier, precum şi cu ceasul Clash de la Cartier, astfel că nu a putut trece neobservat.

Sursă foto: Facebook / Profimedia / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton