Care sunt cele mai mari temeri ale concurenților de la Te Cunosc de Undeva, în sezonul 19: „Am un mix de emoții. O să-mi fie greu să...”

.

Toată lumea știe faptul că în scurt timp, mai concret sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, începe cel mai râvnit și mult așteptat show TV. De data aceasta echipele sunt unele neașteptate, toate pregătite să dea tot ceea ce au mai bun pentru a câștiga. Totuși, fiecare concurent în parte are și o serie de temeri legate de personajele pe care le vor avea de-a lungul competiției. Iată care sunt cele mai mari temeri ale concurenților de la Te Cunosc de Undeva, în sezonul 19!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai mari temeri ale concurenților de la Te Cunosc de Undeva, în sezonul 19. Sâmbăta aceasta se dă startul la distracție! Începe sezonul 19 de la Te Cunosc de Undeva, iar cele 8 echipe sunt gata să cucerească inimile publicului larg. Pentru cei care încă nu știu, cele 8 echipe care au acceptat provocarea sunt formate din: CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian.

img-2023-03-31t110238.871img-2023-03-31t110238.871

Fiecare concurent în parte se pregătește intens pentru marea provocare de la Te cunosc de undeva. Emoțiile sunt mari, de asemenea și suspansul telespectatorilor de a-i vedea în prima ediție. Ei bine, bucuria este la cote maxime pentru fiecare echipă, dar la fel și temerile. Iată de ce le este frică la fiecare în parte!

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva', sezonul 19, și când începe show-ul

Citește și: Schimbări la Te cunosc de Undeva!, sezonul 19. Telespectatorii acordă Premiul de Popularitate: „Anunțul se va face chiar…”

Citește și: Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii: „Ne-am schimbat'

Citește și: Ce probleme de sănătate au Iris și Alex, copiii Alinei Pușcaș: „Munca de acasă…'

Care sunt cele mai mari temeri ale concurenților de la Te Cunosc de Undeva, în sezonul 19

Începând de la Nicole Cherry, Valentin Sanfira, Juno și până la ultimul concurent de la Te Cunosc de Undeva, sezonul 19, fiecare a recunoscut că această provocare vine cu o serie de emoții, însă totodată sunt încrezători că o să fie o experiență unică, frumoasă și care o să le aducă zâmbetul pe buze. Noile ediții vin cu siguranță cu persoaje noi de interpretate, unul mai complex ca altul, ce o să stârnească amuzamentul celor de acasă, la fel ca și până acum sau poate mult mai mult decât atât.

„Am un mix de emoţii referitor la participarea noastră! Tot ce pot să spun este că, într-adevăr, va fi cea mai mare provocare pe care o vom experimenta. Personal, vin cu gândul să mă distrez, dar evident că voi avea emoţii. Perioada aceasta este plină de provocări şi pe plan personal. Fiind amândoi perfectionisti, sper ca eu şi Damian să nu ne pierdem fun-ul, mai ales că suntem doi oameni liberi, doi artişti care şi-au făcut întotdeauna filmul!', a declarat Cristina Stroe, partenera lui Damian Drăghici.

„Te cunosc de undeva! arată pentru mine ca o perioadă extraordinară de antrenament, dezvoltare şi descoperire artistică. Sunt convins că voi întâmpina momente şi situaţii în care n-am mai fost vreodată şi care totodată mă vor „împinge' să evoluez. Şi clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot!', a declarat Juno, partenerul lui Nicole Cherry.

Eu am fost adus ca să fac show, nu ca să stârnesc piele de găină prin interpretările mele vocale! Cu siguranţă voi încerca să dau tot ce pot eu mai mult şi mă voi strădui cât mai tare să duc performanţa vocală la un nivel… încât să nu se spargă obiectele prin casele celor care ne vor urmări! Nu mi-e frică de un rol de travesti, acolo e măiestria şi deopotrivă amuzamentul. Sunt o persoană competitivă, am şi motivaţii, ca de exemplu să nu fac umbră pământului degeaba şi îmi voi da silinţa, alături de CRBL, care este un artist talentat, să fim cât mai buni!', a spus Radu Ţibulcă, coechipierul lui CRBL.

Am fost mega încântată când am primit această propunere. Cunosc foarte bine show-ul, Te cunosc de undeva! este un format super fun, curat şi totodată unul care te ajută foarte mult să te dezvolţi ca artist. Abia aştept să văd ce provocări ne rezervă, mai ales că eu cred foarte mult în echipa noastră!', spune şi Misha, partenera Amnei din acest sezon.

Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă, în fața mulțimii, sau pe motocicletă cu vântul în cască. Adrenalina trebuie să pompeze!', a declarat Jean Gavril, care va concura alături de Anca Ţurcaşiu.

Nu mă cunoşteam cu ADDA, o ştiam doar de la Asia Express şi o apreciez pentru vocea şi talentul ei. Trebuie să recunosc că am mari emoţii pentru interpretare, pentru că atunci când cânţi cu cineva care o face foarte bine, nu vrei să dezamăgeşti. O să îmi fie greu să mă epilez, deşi îmi plac travestiurile, îmi place să imit. ADDA mi-a spus că nu îi place să poarte tocuri, aşa că voi încerca să îmi asun eu responsabilitatea asta. Şi mai cred că cel mai greu îmi va fi să renunţ la barbă. Va fi o călătorie interesantă!', a dezvăluit Radu Bucălae, partenerul ADDEI.

Show-ul ăsta vine cu o provocare imensă pentru mine: mă va scoate total din zona de confort, pentru că eu, până acum, mi-am făcut datoria doar pe muzică populară, aşa că pentru mine va fi ceva complet nou. Ştiu foarte bine formatul, dar mai ştiu şi că nu mă voi lua aşa în serios, cum ştiu că o va face Codruţa, care este o fire foarte competitivă. Eu sunt omul momentului, bucuros că a pornit la drum în această aventură şi abia aştept să ne descopere şi telespectatorii!', a declarat Valentin Sanfira, partenerul Codruţei Filip, potrivit Antena1.

Noul sezon 'Te cunosc de undeva' vine cu schimbări mari

Sâmbăta aceasta, de la ora 20, așteptarea va lua sfârșit, asta fiindcă fanii emisiunii Te cunosc de undeva! vor face cunoștință cu echipele noului sezon, dar și cu o formulă nouă de juriu. Mai mult, din acest sezon, telespectatorii vor avea posibilitatea să desemneze prin vot cel mai popular cuplu de la Te cunosc de undeva! Aceasta este noua schimbare din cadrul emisiunii, care pune amprenta pe părerea publicului mai mult decât a făcut-o până acum.

„Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de Popularitate, acordat de un juriu cu totul şi cu totul special – publicul de acasă. Aceştia pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la tv şi până sâmbăta următoare, pe vot.a1.ro sau în aplicaţia Antena 1, ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon’, a dezvăluit Pepe.

De asemenea, nu putem să nu vă reamintim că este și un nou jurat în cadrul emisiunii, și anume: Mihai Petre. Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă.

„Voi fi atent la detaliile din referinţă, la cât de bine sunt ele respectate, însă nu mă voi limita doar la asta. Sigur că, ţinând cont de expertiza mea în dans, voi analiza şi cât de în detaliu se respectă şi pe acest culoar referinţa, a precizat juratul, completând: „Colegii m-au primit foarte bine şi apreciez mult asta, am simţit o chimie foarte bună încă de când am venit prima oară la Te cunosc de undeva!, iar asta e foarte important când alegi să intri într-un proiect nou. După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că dinamica la masa juriului e una foarte bună!.

Sursă foto: Facebook / comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton