Cele mai scumpe case ale vedetelor din România. Andra, Smiley și Delia au investit o avere în locuințele lor

 Radulescu Ruxandra
.

Cele mai scumpe case ale vedetelor din România. Persoanele publice din țara noastră, care și-au construit o carieră solidă de-a lungul timpului, și-au investit banii în casa la care au visat dintotdeauna. Majoritatea vedetelor și-au achiziționat locuințe fabuloase au optat pentru zona de Nord a Bucureștiului, însă există și excepții. Locuințele de lux ale vedetelor din România sunt evaluate la sute de mii de euro și pot depăși chiar și un milion de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cele mai scumpe case ale vedetelor din România. Există și în țara noastră vedete care, după ce au muncit ani de zile și au strâns sume de bani din concerte sau emisiuni ce au făcut audiențe record, au investit în casa pe care și-au dorit-o dintotdeauna. Unele vedete au preferat vile de lux în zone ferite de agitația din Capitala, însă există și cei care nu s-au putut detașa de viața de oraș

81f8d7d8657ddf707da1a94b075c9e8e81f8d7d8657ddf707da1a94b075c9e8e

Cătălin Măruță și Andra, casă de 800.000 euro

Cătălin Măruța, una dintre vedetele PRO TV-ului, s-a mutat cu familia în zona Pipera, una din cele mai scumpe zone ale Capitalei, unde locuiește alături de Andra și cei doi copii ai lor, într-o casă superbă. Măruța este căstorit de 13 ani cu Andra, una dintre cele mai bine cotate artiste de la noi din țară, astfel că cei doi și-au permis să-și achiziționeze o casă fabuloasă cu o curte imensă, terasă și piscină. Prețul inițial al locuinței a fost de 1.000.000 euro, iar Măruță a cumpărat-o la circa 800.000 de euro.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală

Citește și: În ce relație a rămas Andreea Antonescu cu Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale mici, după despărțire: „Am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar…

Citește și: „Nu am acceptat înșelatul, nu am acceptat un bărbat cu vicii. Andreea Bălan dezvăluie de ce s-a despărțit de foștii ei parteneri

Delia și Răzvan Munteanu, penthouse de pe peste 1 milion de euro

Delia este una dintre cele mai de succes femei din showbiz-ul românesc, cu o carieră longevivă atât în muzică, cât și în divertismentul de televiziune. Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu locuiesc într-un penthouse de lux, în zona de lângă parcul Herăstrău. Delia ar fi investit peste 1 milion de euro în penthouse-ul respectiv pentru a o decora după bunul plac. Locuința Deliei se întinde pe aproximativ 400 de metri pătrați și are propria piscină, acolo unde artista se relaxează ori de câte ori are ocazia, notează money.ro.

Anca Serea și Adi Sînă locuiesc într-o vilă de jumătate de milion de euro

Anca Serea și Adi Sână au o familie mare, cu șase copii, așa căă și-au luat o locuință pe măsură. Cuplul a vândut vila de la Cernica, evaluată la jumătate million euro, și s-au mutat în una și mai mare, în Pipera. Anca Serea și Adi Sînă au vrut ca fiecare dintre copii să aibă propria lor cameră, așa că au achiziționat o vilă cu două etaje și cu peste 8 camere. Prețul vilei de lux a fost de jumătate de milion de euro.

Mugur Mihăescu, proprietate evaluată la circa 800.000 euro

La 55 de ani, Mugur Mihaescu este antreprenor și se bucură și de imobiliare, astfel că a decis să-și vândă ori să închirieze imensa sa vilă din Pipera. Casa actorului, cu proprietate cu tot, a fost evaluată la 800.000 de euro.

'Casa asta mi-a ramas mare! M-am apucat s-o renovez, s-o redecorez, dar vreau să mă mut, s-o inchiriez, s-o vând. Nu sunt încă foarte decis. Dar nu mai are nici un farmec de când a plecat fiică-mea', a spus Garcea, alias Mugur Mihăescu despre vila sa de sute de metri pătrați, cu iarbă pe acoperiș, piscină și o curte imensă.

Alex Velea și Antonia locuiesc într-o casă de 500.000 de euro

Alex Velea și Antonia și-au construit cariere de succes de-a lungul anilor, iar acum culeg roadele muncii lor. Cuplul de artiști și-au investit banii într-o casă pe malul lacului din Pipera. Vila este ideală pentru copiii lor, Dominic, Akim și Maia, care se pot juca în voie pe terenul casei. Alex Velea și Antonia au dat nu mai puțin de 500.000 euro pe casa lor de vis.

Andreea Esca și soțul ei, locuiesc într-o clădire istorică de jumătate de milion de euro

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram locuiește într-o vilă din centrul Bucureștiului, evaluată la jumătate de milion de euro. Este vorba de o clădire istorică, ce îmbină mai multe stiluri. Casă pe care prezentatoarea și soțul său au achiziționat-o în urmă cu șase ani, cu un credit de 370.000 de euro.

Smiley și Gina Pistol au o casă care valorează peste 300.000 de euro

Smiley și Gina Pistol au o vilă superbă, în comuna Cernica, unde se relexează și petrec momente de neuitat alături de fiica lor, Josephine.

Pentru reovarea vilei de lux, Smiley a investit aproximativ 300.000 de euro. A apelat la o echipă formată din trei arhitecți și un inginer constructor pentru a se asigura că locuința sa va fi una de poveste, iar rezultatul final este unul pe măsura așteptărilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton