Cele mai șocante operații estetice ale vedetelor

 Oana Pantazi
.

În zilele noastre, este foarte greu să rămâi în trend, mai ales la Hollywood, unde, pentru actrițele care visează la roluri principale fiecare an în plus contează. Din păcate, unele staruri s-au lăsat mai mult decât ar trebui pe mâinile chirurgilor plasticieni, iar rezultatele sunt înspăimântătoare. Iată care sunt cele mai șocante operații estetice ale vedetelor!

 

Femeile sunt mult mai dependente de frumusețea fizică decât bărbații, acesta nu este un secret pentru nimeni, așadar cele mai multe încearcă să încetinească trecerea timpului prin orice mijloace. Din păcate, unele nu știu sau nu pot să se mai oprească, odată intrate în acest carusel al tinereții fără de bătrânețe… Unul dintre cele mai cunoscute, dar și mai șocante exemple este cel al cunoscutei creatoare de modă Donatella Versace, care, de-a lungul anilor a făcut exces de botox, de solar, de operațiile de mărire a buzelor. La ce i-au ajutat atâtea liftinguri faciale? La nimic! Acum, la 62 de ani? buze deformate, piele flască, riduri adânci și un nas ce pare să migreze încet, încet de la locul firesc…

Victimele botoxului, de dragul bărbaților!

O altă divă care a încercat în zadar să stopeze trecerea timpului este Pamela Anderson, dar pe ea putem, oarecum, să o înțelegem – a fost un sex simbol și acest renume i-a asigurat un loc în față în cinematografie, cel puțin o vreme. Clientă permanentă și ea a chirurgilor esteticieni, Pamela a devenit, în timp, victima botoxului și a operațiilor estetice, între ea și femeia care făcea furori în Baywatch nemaiexistând niciun grad de comparație… De departe însă cea mai înspăimântătoare treansformare este cea a cunoscutei socialite Jocelyn Wildenstein, care s-a transformat, de-a lungul anilor, în… Mireasa lui Frankenstein, femeia fiind pur și simplu greu de privit. Culmea e că Jocelyn a afirmat dintotdeauna că și-a făcut aceste operații estetice de dragul soțului ei, un om de afaceri foarte bogat. Și… ce să vedeți? În cele din urmă, acesta a părăsit-o pentru o femeie mai tânără!

Cu posteriorul burdușit de silicon…

Urmează apoi categoria cazurilor celor care au mai degrabă nevoie de psiholog, nu de estetician, iar aici se încadrează cele mai multe starlete de la Hollywood. Pe primul loc este, evident, Kim Kardashian, care are injectat silicon și botox probabil în 90% din suprafața corpului, dar tot nu e mulțumită. E evident că are și câteva intervenții la nivelul feței, însă de departe cel mai înspăimântător este posteriorul, pe care diva Instagramului aproape că și l-a triplat. Este urmată de Amber Rose, Nicky Minaj și Blac Chyna, ale căror posterioare sunt la fel de înspăimântătoare. Nici Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim, nu mai seamănă deloc cu ea în adolescență, însă ea nu este încă un caz. Sigur, are abia 20 de ani, mai are timp să-și ajungă surorile din urmă.  De altfel, nu Kylie Jenner este cel mai ciudat personaj al clanului, ci tatăl ei, Bruce Jenner, care de vreo câțiva ani i-a devenit… mamă. Acestea fiind zise, vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți care sunt cele mai șocante operații estetice ale vedetelor urmărind galeria foto!

Donatella VersaceDonatella Versace

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton