Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Cuplurile Giulia - Vlad Huidu și Cleopatra Stratan - Edward Sanda sunt printre concurenți

 Dumba Gabriela
.

Au fost anunțați concurenții America Express 2024. Cleopatra Stratan împreună cu Edward Sanda și Giulia Anghelescu cu soțul ei, Vlad Huidu sunt două dintre cuplurile care vor pleca în noul sezon al emisiunii America Express. Aceștia li se alătură Iuliei Albu care se întoarce în America Express cu iubitul ei, dar și altor vedete anunțate deja de Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Până în prezent, trei echipe care formează un cuplu în viața de zi cu zi vor porni în aventura America Express, ce va fi difuzată pe Antena 1 anul viitor. Aceștia au fost fani ai competiției cu adrenalină din comoditatea fotoliului, însă vor să trăiască și pe pielea lor provocările show-ului America Express.

7676

Cine sunt concurenții care merg la America Express 2024

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au acceptat și ele provocarea America Express, potrivit unica.ro.

Cele două echipe se vor alătura altor șapte, care vor lupta până la capăt pentru a ajunge în marea finală și a câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Și Iulia Albu a acceptat să se întoarcă în America Express, de data asta ca și concurentă, însoțită de iubitul ei, Mihai Alexandru.

Printre vedetele care ar putea merge pe Drumul Aurului în 2024 se regăsesc Alexia Eram alături de fratele ei Aris, potrivit tvmania.ro. Totodată, au apărut zvonuri legate de faptul că și Roxana Ciuhulescu va participa alături de soțul său.

De asemenea, printre concurenții noului sezon America Express se află Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu. TV Mania a aflat că în America Express vor mai merge Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, și jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Citește și: Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor 2023

Citește și: Ana Morodan, primele declarații despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului: „Toți avem traume! Asia Express m-a distrus psihic' / Filmul evenimentelor, povestit de ea

Cele nouă echipe care vor participa la America Express 2024

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov

Unde se va filma America Express 2024

Și de această dată filmările vor avea loc în America de Sud, în zone periculoase, însă concurenții vor fi însoțiți de echipele de securitate.

Mona Segal, producătoarea emisiunii, a dezvăluit, recent, în podcastul lui Mihai Morar, că noul sezon al show-ului America Express – ce urmează să fie filmat anul acesta și difuzat la televizor în 2024 – va fi filmat în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina.

Iulia Albu a participat la Asia Express- pe Drumul Împăraților

Ei bine, vestea nu ne miră pentru că în 2021 Iulia Albu a participat la Asia Express-pe Drumul Împăraților ca invitat special jurizându-i pe concurenți într-o probă de modă, iar în trecut în emisiunea lui Dan Capatos a mărturisit că nu ar refuza o asemenea provocare.

Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol’, spunea atunci Iulia Albu.

Și iată că a acceptat provocarea America Express!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton