Celebrități care nu se pricep să îşi administreze banii

 Florentina Liutic
.

Au lumea la picioare şi milioane de dolari în conturi, însă nu toate vedetele se pot lăuda că au şi fler financiar. Uneori, banii pe care îi câştigă cu uşurinţă sunt pierduţi la fel de uşor din cauza unor alegeri neinspirate.

 

Nicholas Cage a pierdut aproape 200 de milioane de dolari din cauza cheltuielilor sale extravagante. La un moment dat, Cage îi datora Fiscului 6 milioane de dolari.

 

Larry King a acumulat datorii de aproape 400.000 de dolari după ce a fost acuzat de furt. A declarat falimentul în 1978.

 

Pamela Anderson datora în 2010 Fiscului taxe în valoare de aproape jumătate de milion de dolari. Anderson şi-a investit banii în maşini, vile şi în diverse business-uri care nu au reuşit să îi aducă profit.

 

Lindsay Lohan e celebră pentru alegerile sale financiare neinspirate. Actriţa datora în urmă cu câţiva ani Fiscului aproape 100.000 de dolari. După ce a ignorat numeroasele avertismente ale instituţiei, Fiscul a pus sechestru pe conturile sale bancare.

 

Mike Tyson a câştigat mai bine de 400 de milioane de dolari în cariera sa de pugilist profesionist, însă a cheltuit aproape toată suma pe maşini, case şi tigri pe care îi folosea ca animale de companie. Când a declarat falimentul, avea datorii în valoare de aproape 30 de milioane de dolari.

 

După ce s-a retras din distribuţia filmului „Boxing Helena”, studioul a dat-o în judecată pe Kim Basinger pentru şapte milioane de dolari. A fost forţată astfel să declare falimentul şi a avut nevoie de mai mulţi ani înainte de a-şi reveni financiar.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

Pamela AndersonPamela Anderson

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton