Celia se mută definitiv în Australia, împreună cu familia ei. Care e motivul: „Nu o să fie ușor, dar...”

 Dumitrache Laura
.

Celia se mută definitiv în Australia, împreună cu familia ei. Celia a declarat în urmă cu câteva zile că a decis să se mute definitiv în Australia împreună cu familia sa. Artista și soțul ei locuiesc de câțiva ani în Australia, dar nu au renunțat să viziteze România, deoarece familia acesteia se află aici. Vedeta își dorește să se stabilească definitiv în altă țară, deși recunoaște că nu o să îi fie deloc ușor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Celia se mută definitiv în Australia, împreună cu familia ei. Celia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Artista și soțul ei locuiesc de câțiva ani în Australia, iar în urmă cu câteva zile a declarat că dorește să se mute definitiv aici. Vedeta revine în România deoarece aici se află familia ei.

celiacelia

În vârstă de 38 de ani, Celia a declarat că celor doi copii ai săi le place foarte mult să locuiască în Australia. Astfel, artista si soțul ei s-au gândit să se mute definitiv acolo. Vedeta recunoaște că nu îi va fi deloc ușor să se desprindă de țara sa natală.

Citește și: Ruxi Opulenta a apărut în public cu o cruce pe chiloți. Celia a luat foc: „Este jignire, sfidare și…”

Citește și:Celia și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment: „Ești minunea noastră de la Dumnezeu”

Citește și:„Și acum, dacă stau să mă gândesc, încep să plâng'. Cum i s-a schimbat viața lui Adrian Nartea, după a fost diagnosticat cu o tumoră intra-craniană

Citește și:Bianca Drăgușanu va avea o emisiune la Kanal D. Vedeta ar urma să aibă un show asemănător celui prezentat de Denise Rifai

Celia se mută definitiv în Australia, împreună cu familia ei.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, iar împreună au doi copii minunați, un băiat și o fetiță. Artista a declarat că ea și soțul ei s-au gândit să se mute definitiv în Australia, acolo unde au locuit în ultimii ani. Vedeta a anunțat că vrea să părăsească România împreună cu familia sa. Conform acesteia, copiilor le place foarte mult în Australia, acesta fiind și motivul pentru care Celia și soțul ei au luat în calcul această opțiune.

„Australia este o locație foarte frumoasă pentru copii. Nu doar pentru copii, ci și pentru cei mici și cei mari. Este frumos acum, mai frumos de atât nu se poate, pentru că este cald.În România este frig, mie nu îmi place frigul, noi o să ne întoarcem în România într-o săptămână, deci am venit oarecum în vacanță momentan. A fost doar o vacanță', a spus Celia, la Antena Stars.


Celia: „Va fi mai greu pentru mine”

Celia susține că Angelo și Sara Maria, cei doi copii ai săi, sunt pasionați de Australia. Chiar și așa, artista recunoaște că îi va fi greu să plece definitiv din România, având în vedere că familia acesteia se află aici.

Nu știu exact cum o să facem mutarea în viitor și când mai exact. Avem planul de a ne stabili la un moment dat aici, dar nu știu când exact. Copiii sunt înnebuniți! Copiilor le place foarte mult, mai ales lui Angelo, care este fascinat de Australia.Acum este mare și înțelege mai bine totul, înțelege altfel totul (…) Va fi foarte greu pentru mine, datorită familiei mele de acolo. Nu o să fie ușor, dar vezi tu, în viață trebuie să faci și sacrificii', a mai spus cântăreața.

Cum s-au cunoscut Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța

Soțul artistei, Ardeli Ancuța a crescut în Australia, după ce părinții săi au decis să părăsească România în urmă cu mulți ani. Celia și Ardeli s-au cunoscut în Timișoara, atunci când artista susținea un concert. În acea perioadă, cântăreața trecea prin momente dificile, după ce tatăl ei murise.

Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni și iată că «plec pentru iubire până la capătul lumii s-a adeverit pentru noi. S-a adaptat! Pentru el a devenit acasă acolo unde suntem noi, însă simt că nu îi este chiar ușor! Îi lipsesc familia (mama, sora, nepoții) și toate oportunitățile și frumusețile pe care le oferă Australia. Aici s-a axat mult pe muncă și știu că uneori îi este greu. Dar vom vedea în viitor care vor fi deciziile, deocamdată suntem aici, poate la anul vom fi acolo”, ne-a declarat Celia într-un interviu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton