Celia și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment: "Ești minunea noastră de la Dumnezeu"

 Dumitrache Laura
.

Celia și-a botezat fiica. Celia trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță minunată. Sâmbătă,artista și partenerul ei și-au boteazat fiica, iar Celia a postat câteva imagini de la eveniment. La creștinarea micuței Sara Maria au participat familia și prietenii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Celia și-a botezat fiica. Celia a devenit mămică pentru a doua oară în februarie, după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Artista mai are un băiat, iar sâmbătă mezina familiei a foat botezată fiind înconjurrată de persoanele dragi. La marele eveniment au participat familie și prietenii artistei.

Celia botezCelia botez

Celia este căsătorită de mulți ani cu Ardeli Ancuța, iar sâmbătă au avut parte de un moment emoționant. Fiica lor, Sara Maria a fost creștinată sub privirile celor mai importante persoane din viața ei. Artista a împărtășit cu fanii din mediul online câteva imagini minunate de la botez.

Citește și: Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Va avea 150 de invitați:„Botezul va fi lângă…'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Celia, înainte de botezul fiicei sale:„În sarcină, mă îngrășasem în jur de 23 de kilograme'

Citește și: Alina Sorescu, decizie surprinzătoare în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Am fost puțin ocupată. Am simțit că e momentul să…'

Citește și: Bianca Comănici, după ce a apărut cu o burtică suspectă la plajă:”Puteți observa destul de clar că…”

Celia și-a botezat fiica

Celia și-a botezat fetita sâmbătă, iar artista a postat mai multe imagini de la marele eveniment. Fiica artistei, Sara Maria s-a născut în luna februarie, iar în urmă cu câteva zile a fost creștinată. La marele eveniment au participat familia și prietenii, iar la petrecere a cântat îndrăgita cântăreață.

Înainte de a începe petrecerea, Celia a postat o imagine pe contul său de Instagram împreună cu soțul ei fiica lor. Artista a declarat că a fost nerăbdătoare și a precizat că pentru marele eveniment vin persoane din toate colțurile pentru a fi alături de familia ei în aceste clipe unice.

„Sunt așa fericită!!! Mai sunt câteva ore până când te vom duce în fața altarului, ne vom ruga cu emoție pentru Binecuvântare și protecție Divină, să te unești cu Dumnezeu și să Îl porți pentru totdeauna în inima ta. Ai fost și ești, alături de fratele tău, minunea noastră de la Dumnezeu! Te iubim, Sara Maria și abia aștept să primești binecuvântarea Botezului. Mai e așa puțin , vin oameni din toate colțurile să se bucure pentru noi și sper ca prima ta petrecere să fie una deosebită care să lase o amintire de neuitat tuturor celor care ne vor fi alături. Vă mulțumim!', a fost mesajul transmis de Celia pe Instagram.

Ce rochie a purtat Celia la botezul fiicei sale

Artista are o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu ei. În acest weekend, Celia a postat pe Instastories mai multe imagini din timpul botezului.

Vedeta a ales o ținută superbă pentru evenimentul fiicei sale, formată dintr-o rochie argintie, lungă și strălucitoare. În timpul petrecerii, cântăreața a transformat-o într-o rochie mini.

Celia: „Taina Botezului este extrem de importantă’

În urmă cu câteva zile, Celia a declarat că își dorește un botez restrâns pentru fiic aei, cu puține persoane. Vedeta a mărturisit că Taina Botezului este foarte importantă pentru ea și familia ei.

„Până la urmă am decis că o să facem botezul în țară și va fi în luna august. Abia așteptăm! Va fi un eveniment mai restrâns. Pentru mine, Taina Botezului este extrem de importantă. Abia aștept s-o am pe cea mică botezată. Știu că va primi ceva îngerași în plus', a declarat Celia, la Antena Stars.

Botezul a fost amânat o perioadă, dar acum artista și soțul ei s-au decis să-l facă, asta după ce s-au gândit și la varianta de a face botezul fetiței lor în Australia.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton