Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet: „Să scăpăm de aceste expresii nocive”

 Calin Maria Bianca
.

Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Roxana Nemeș și-a terminat vila cu două etaje. Ei bine, se bucură de o locuință demnă de invidiat, pe care nu a putut să nu le-o arate fanilor ei din mediul online. Ce-i drept, secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt atunci când artista a postat clipul video cu interiorul casei, însă acesta nu a trecut neobservat și de vedete. Printre cei care și-au arătat aprecierea s-a numărat și Celia, care mai apoi a ținut să o avertizeze pe îndrăgita artistă cu privire la exprimarea ei. Iată ce schimb de replici au avut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet. Celia nu s-a putut abține și i-a atras atenția Roxanei Nemeș, după ce cântăreața și-a prezentat pe Instagram casa de un milion de euro pe care și-a decorat-o după bunul plac. Roxana a spus că a „investit tot sufletul' în noua locuință, însă Celia nu a fost de acord cu exprimarea ei, astfel că au avut un schimb de replici neașteptat.

whatsapp-image-2023-07-17-at-15.22.15-1whatsapp-image-2023-07-17-at-15.22.15-1

Citește și: Roxana Nemeș și-a cerut soțul în căsătorie de două ori: „M-am trezit și nu mai puteam de dragoste…”/ De ce au fost despărțiți un an

Citește și: Cum arată vila în care s-au mutat Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. Casa este dotată cu piscină exterioară

Citește și: Ce a aflat Alina Pușcaș despre tatăl ei, la înmormântarea lui, acum 5 ani: „Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine'

Citește și: Cine este Natalia Intotero, viitorul ministru al Familiei după demisia Gabrielei Firea. Ce avere are împreună cu soțul italian

Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet

Roxana Nemeș nu poate decât să se mândrească cu colțul de rai pe care l-a construit alături de soțul ei. După multe așteptări, poate în sfârșit să își vadă visul împlinit, așa că nu a ezitat să scrie pe pagina ei personală de Instagram vestea cea mare, alături de o filmare cu vila lor cu 2 etaje.

'De cand asteptam momentul sa va arat, la ce am muncit de un an si jumatate. In ce am investit tot sufletul nostru. Multumesc, tuturor celor care s-au implicat in proiectul nostru. Astept parerile voastre! Care parte va place cel mai mult?„, a scris Roxana Nemeș în dreptul videoclipului

Ei bine, Celia nu a putut decât să se bucure pentru colega ei de breaslă, așa că și-a arătat empatia și fericirea pentru realizarea ei. Totuși, a spus clar că a deranjat-o exprimarea pe care a avut-o.

„E minunată casa, sunt fericită pentru tine! Să va bucurați de ea să va iubiți mult și să fiți fericiți și sănătoși. Legat de cuvintele folosite în postare, te rog, draga mea, să ai grijă să nu mai spui niciodată că ai investit tot sufletul vostru , ' aș da sufletul' , am dat sufletul' e un pact pe care îl scrii și rămâne scris. Niciun bun lumesc nu merită sufletul vostru. E o vorba veche, niște expresii care ne par normale, însă care pot face mult rău. Toți trebuie să scăpăm de aceste expresii nocive. Te îmbrățișez cu mult drag', i-a transmis vedeta Roxanei Nemeș.

Cum a răspuns Roxana Nemeș la comentariul Celiei

Roxana Nemeș a văzut comentariul lăsat de Celia la postarea ei, în care le prezintă casa fanilor săi, așa că nu a putut să nu-i răspundă. Artista i-a mulțumit cântăreței pentru mesajul frumos pe care l-a scris, iar totodată a apreciat sfatul pe care i l-a dat

Mulțumesc mult, draga mea! Ai dreptate! Da! Așa am simțit', a scris vedeta pe Instagram.

Artista a avut grijă ca vila ei și a soțului ei să fie exact așa cum și-au dorit toată viață, prin urmare nu au ezitat atunci când și-au pus ideile pe listă.

Faptul că am făcut-o verde și smart. Adică am pus panouri solare, puțuri, încălzire în pardoseală, pompe de căldură, iluminat led. În plus, toate device-urile din casă sunt pe telefon. De când așteptam momentul să vă arăt, la ce am muncit de un an și jumătate. În ce am investit tot sufletul nostru. Mulțumesc, tuturor celor care s-au implicat în proiectul nostru', a transmis artista pe una din rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton