Celine Dion, grav bolnavă. La 55 de ani, abia se poate mișca: "Are dureri enorme"

 Dumba Gabriela
.

Celine Dion este din ce în ce mai bolnavă, iar apropiații ei anunță că artista de 55 de ani abia mai poate merge și are „dureri enorme”. Celine Dion anunța în urmă cu câteva săptămâni faptul că-și anulează toate concertele, din cauza problemelor de sănătate care nu-i mai permit să urce pe scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Celine Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o boală incurabilă foarte rară din cauza căreia nu se mai poate mișca aproape deloc. Există riscul ca Celine Dion să nu mai poată reveni vreodată pe scenă, iar fanii se tem pentru viața ei.

PFW Ronald van der Kemp Front Row JDPFW Ronald van der Kemp Front Row JD

Starea de sănătate a lui Celine Dion s-a agravat. Abia se mai poate mișca

Starea de sănătate a lui Celine Dion se agravează pe zi ce trece, chiar dacă medicii fac tot ce le stă în putință să-i amelioreze durerile, chiar dacă sunt resemnați în privința unei vindecări.

Celine Dion nu se simte bine deloc, iar o apropiată a artistei spune că se simte mai rău decât pare. Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca', a spus persoana respectivă, potrivit RadarOnline.com.

„Celine are dureri enorme”, a declarat o sursă din apropierea artistei.

Potrivit apropiaților, artista are spasme musculare incontrolabile, care pot duce la complicații medicale, iar la câțiva ani de la momentul diagnosticării poate duce și la deces.

Ea are cea mai bună echipă medicală pe care banii o pot cumpăra, dar lucrurile nu arată bine. Boala ei este incurabilă. Și oricât de mult a muncit cu medici și terapeuți, pur și simplu nu se simte mai bine.”, au mai spus apropiații.

Citește și: Cu câți bani au rămas George Simion și Ilinca Munteanu, după nuntă. Ce a decis să facă cu suma primită: „E mare nevoie de…'

Citește și: Daniela Crudu, toate detaliile despre botezul fiicei sale: „Doar manele o să fie! Va fi pe lac, în aer liber…'

Citește și: Câți bani plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor săi. Imagini cu nepoții lui Traian Băsescu de la absolvire

Celine Dion, nevoită să-și anuleze concertele

Celine Dion a făcut anunțul referitor la afecțiunea de care suferă încă de anul trecut. A fost nevoită să amâne numeroase concerte, inclusiv pe cel din România, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 11 iunie 2023, la Arena Națională. Spectacolul făcea parte din turneul „Courage World Tour'.

Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata.

Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni', a spus Celine Dion la finalul anului trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton