Cezar Ouatu are o nouă iubită! Cum arată tânăra de 21 de ani care a cunoscut-o, deja, pe mama solistului

 Lupescu Anca
.

Cezar Ouatu a încerca să își țină relația ascunsă de ochii presei, însă nu a reușit prea mult timp. Cântărețul s-a dat de gol și a mărturisit că are o relație cu o tânără, cu care se află în prezent pe litoral. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

El a declarat inițial că a plecat la mare alături de „persoanele iubite'. 

 „Sunt cu mama, n-am mai scos-o la mare de când mă scotea ea. Sunt la Mamaia. Sunt cu persoanele dragi și iubite mie”, a declarat Cezar Ouatu, lăsând de înțeles că i-ar fi alături și iubita. 

Întrebat dacă cealaltă persoană iubită se înțelege cu mama lui, Cezar a răspuns, râzând: „Se înțeleg, dar ce este mult strică, nu foarte mult.”

Potrivit primelor informații, iubita lui Ceza este Raluca Jurca, o tânără de 21 de ani din Alba Iulia. 

Chiar dacă nu s-au afișat împreună, cei doi au publicat pe rețelele sociale fotografii din aceleași locuri. 

Momentan, cei doi nu se grăbesc să își oficializeze relația. 

Cezar Ouatu s-a despărțit de Andreea Vilău, femeia cu care urma să facă pasul cel mare nu o dată, ci de trei ori. El a fost împreună și cu Simona Iacob.

Screenshot-2020-07-10-14.17.07Screenshot-2020-07-10-14.17.07

Cezar Ouatu a recunoscut că a înșelat-o pe Andreea Vilău, iar după ce aceasta i-a iertat infidelitatea, a și părăsit-o. În loc să se căsătorească cu ea, așa cum i-a promis, celebrul cântăreț i-a spus adio și a cucerit-o pe Simona Iacob, cea care s-ar fi iubit în anul 2017 cu Mario Iorgulescu. În trecut, Simona a fost cuplată, pentru o perioadă scurtă de timp, cu un mare fotbalist, fost coechipier cu Cristiano Ronaldo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton