Cezar Ouatu se însoară cu iubita mai tânără cu 20 de ani și vrea copii: "Sunt extrem de dedicat acestei relații". Cine este cu ce se ocupă Raluca Jurca

 Dumba Gabriela
.

Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe Raluca Jurca, iubita lui mai tânără cu 20 de ani, și se pregătește de nuntă. Artistul, care în trecut s-a iubit cu Angela Gheorghiu, este extrem de fericit alături de femeia cu care are o relație de patru ani și spune că își dorește foarte mult să aibă și un copil împreună. Iată cine este și cu ce se ocupă Raluca Jurca, viitoarea soție a lui Cezar Ouatu!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca Jurca, în Laguna Albastră. Cei doi sunt împreună de patru ani și artistul dezvăluie că se vede tatăl unui copil alături de Raluca, singura femeie care l-a făcut să trăiască acest sentiment.

1-111-11

Cine este și cu ce se ocupă Raluca Jurca, viitoarea soție a lui Cezar Ouatu

Cezar Ouatu și iubita lui, Raluca Jurca, sunt împreună de 4 ani. Cei doi îndrăgostiți au o relație stabilă și frumoasă, dovada stând și în faptul că el a decis să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie pe partenera lui de viață.

Raluca Jurcă este de profesie machieuză și are 25 de ani, iar în curând va fi soția lui Cezar Ouatu. Artistul este extrem de îndrăgostit de viitoarea lui soție, chiar dacă puțini erau cei care dădeau șanse relației lor, în urmă cu patru ani, având în vedere diferența de vârstă.

„În primul rând este înțelegătoare. Și eu sunt foarte mișto, la modul la care am făcut multe greșeli în viață. Am avut relații destul de lungi, dar cu Raluca este o chimie pe care nu am mai avut-o. Ne susținem foarte mult în proiectele personale.Mie îmi place să gătesc, să lucrez în grădină, fiecare are ceva de făcut. Suntem mai căsătoriți decât unii care au acte și asta din punctul de vedere al înțelegerii și al chimiei. Mă înțeleg cu Raluca fără să vorbim prea mult.

Eu am început să nu mai am răbdare, adică în sensul bun, deci nu mai stau să mă cert, las de la mine. Îmi văd de treburile mele, nu prea avem motive reale de ceartă. Am învățat ceva de la italieni chiar dacă Raluca mă contrazice: mai bine singur decât prost însoțit. Se înțelege bine și cu mama chiar dacă ea nu se bagă în treaba noastră. Mama este o eroină pentru mine și arată bine la 80 de primăveri', a declarat Cezar Ouatu pentru Fanatik, acum ceva timp.

Citește și: Dragoș Bucur și-a învățat fiul de 9 ani să manevreze excavatorul. Videoclipul cu el și Kadri a fost publicat de Dana Nălbaru: „A trecut la chestiuni mai dificile’

Citește și: Cum a reacționat Cristina Rotaru după ce lui Andrei i-a căzut un prezervativ din buzunar, la Insula Iubirii: „Mă doare să văd ceea ce trăiește el și câtă nonșalanță afișează'

Citește și: De ce nu pleacă Raluca Bădulescu cu Cătălin Botezatu la Asia Express. Viciul de care vedeta nu poate scăpa: „Vai de viața mea! Nu aș putea să fac așa ceva. Este peste puterile mele fizice'

Cezar Ouatu o vede pe Raluca Jurca mama copiilor săi

Cezar Ouatu și Raluca Jurca au petrecut o vacanță romantică în Grecia și artistul a planificat în detaliu cererea în căsătorie.

„She said: YES! Emoții, lacrimi de fericire, iubire, voce tremurândă, un scenariu improvizat, o locație și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar (total neregizat şi extrem de natural) !!! Este despre dedicare, înțelegere, iubire și respect! Dumnezeu ne iubeşte', a scris Cezar Ouatu pe Instagram.

Cezar Ouatu a declarat că își dorește moștenitori împreună cu Raluca Jurca. „Sunt extrem de dedicat acestei relații. Mă văd tată alături de aceasta femeie. Ne dorim foarte mult. Este un om simplu, o arta sa găsești simplitatea într-un om. Este ideală. Simt cu adevărat că este ceea ce trebuie și ceea ce am nevoie o viață întreagă', declara recent Cezar Ouatu, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton