Cezara Dafinescu și Florin Piersic, întâlnire emoționantă, după ce actorul și-a revenit în urma problemelor de sănătate: "Refacere… după suferință! Doamne ajută!". Actrița a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de maestrul Piersic

 Dumba Gabriela
.

Cezara Dafinescu și Florin Piersic sunt foarte buni prieteni, încă din tinerețe și și-au fost alături în momentele grele ale vieții. Actrița în vârstă de 76 de ani îl ajută pe maestrul Piersic să se recupereze, după o lungă perioadă de timp petrecută în spitale. La 88 de ani, Florin Piersic a fost la un pas de moarte, însă a reușit să treacă marele hop și cu ajutorul prietenilor care s-au rugat pentru el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Actrița Cezara Dafinescu a publicat, pe contul său de Facebook, câteva fotografii de la o întâlnire emoționantă cu bunul său prieten, Florin Piersic. Zâmbitori, cei doi mari actori demonstrează că prietenia lor a trecut demult testul timpului, mai ales în perioadele grele ale vieții, când s-au susținut și ajutat necondiționat unul pe celălalt.

1296045199Piersic-Florin_MR-71296045199Piersic-Florin_MR-7

Cezara Dafinescu și Florin Piersic, întâlnire de zile mari, după ce actorul și-a revenit în urma problemelor de sănătate

Cezara Dafinescu și Florin Piersic se înțeleg de minune și sunt foarte apropiați de când s-au cunoscut pe scena teatrului românesc, în urmă cu mai bine de cinci decenii. Au colaborat excepțional nu numai pe plan profesional, ci și în viața privată, întrucât și-au fost mereu alături.

„Refacere… după suferință! Doamne ajută!', a scris Cezara Dafinescu în dreptul fotografiilor cu Florin Piersic.

La 88 de ani, actorul se află în recuperare după marea suferință prin care a trecut la începutul verii, când a fost la un pas de moarte. Din fericire, medicii, dar și rugăciunile oamenilor care îl iubesc au reușit să-l salveze și maestrul Piersic se simte din ce în ce mai bine.

Pe data de 4 august, Cezara Dafinescu a împlinit vârsta de 76 de ani și bunul său prieten, Florin Piersic, i-a transmis un mesaj prin care a subliniat cât de mult o prețuiește.

„Iubita mea, Cezara! Astăzi este ziua ta! Mă gândesc la tine cu foarte mult drag și cu nostalgia anilor petrecuți împreună pe scenă, în atâtea și atâtea spectacole minunate! Au trecut ani, prea mulți de atunci, am pierdut colegi extraordinari, dispare din jurul nostru o lume pe care o știam, dar noi doi mergem înainte. De ce? Pentru că suntem niște învingători, iar sentimentele de prietenie și admirație dintre noi doi rămân aceleași. Al tău același drag partener, pe care știu că îl iubești așa cum te iubesc și eu pe tine, Florin Piersic!', a scris Florin Piersic pe Facebook.

Citește și: Cântăreața Alessia a ajuns să cântărească 39 de kilograme: „Mi-a dispărut musculatura complet, îmi cauzează dureri'

Citește și: Ce job avea iubita lui Marcel de la Insula Iubirii în Dubai și de ce a renunțat la el de dragul viitorului soț: ‘Suntem peste tot împreună…’. Unde lucrează Armina Grigoraș acum / EXCLUSIV

Cezara Dafinescu a fost cerută de soție de mai multe ori de Florin Piersic

Între Cezara Dafinescu există o prietenie solidă, însă în urmă cu mulți ani, a fost mai mult de atât. Actrița a recunoscut, în trecut, într-un interviu pentru VIVA!, că Florin Piersic a cerut-o de mai multe ori în căsătorie, însă ea era măritată cu George Motoi și nu a vrut să renunțe la mariaj.

În timpul mariajului cu George Motoi, Cezara Dafinescu a avut ocazia să joace alături de Florin Piersic. Cei doi s-au cunoscut la piesa de treatru 'Explozia' și au rămas prieteni. De-a lungul carierei, Cezara și Florin au jucat mereu rolul unor îndrăgostiți, iar publicul a început să-i perceapă ca pe un cuplu.

'Spre fericirea mea, mai apoi și în film, și în teatru, am fost distribuiți mereu ca parteneri. Spuneam că suntem parteneri direcți. Arătam foarte bine amândoi, publicul ne iubea.' a descris actrița chimia dintre ea și Florin Piersic.

Cezara Dafinescu recunoaște că a fost cerută de soție de mai multe ori de către marele actor. 'De nevastă m-a cerut mereu, fie ca personaj pe scenă, fie în glumă. Și ne-am iubit atât de mult, încât, în viața de zi cu zi, nu ne-a mai rămas decât prietenia. Dar prietenia e un dar de preț. Și acum am rămas prietenă cu Florin', a mai spus Cezara Dafinescu.

La un moment dat, actrița spunea că maestrul Florin Piersic a fost atât de îndrăgostit de ea, încât i-a cerut să divorțeze. „Florin mi-a cerut la un moment dat să-l las pe George (n.r. George Motoi) şi să mă mărit cu el, dar eu râdeam şi nu l-am luat niciodată în serios!', a dezvăluit Cezara Dafinescu în urmă cu ceva timp.

Florin Piersic se simte din ce în ce mai bine

Zilele trecute, Florin Piersic se afla într-o clinică de recuperare fizică din Snagov, de unde le-a transmis fanilor un mesaj optimist, în semn de recunoștință pentru toate încurajările primite în perioada în care a dispărut din lumina reflectoarelor.

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Pentru că nu pot să cred!  Pentru că sunt o mie de Florin, în țara asta, și numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar, nu l-ați uitat, pentru că, dacă l-ați fi uitat, eu n-aș fi vorbit în clipa asta.

Sunt la o clinică specială, excepțională, adică ceva, nu colo-colo! Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne, și eu sunt cu dumneavoastră. Aici sunt, dar o să plec și o să întâlnim și o să ne iubim', a transmis Florin Piersic prin intermediul unui clip video, potrivit click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton