Cezara Dafinescu, prinsă între două mari iubiri. S-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită cu George Motoi, dar a rămas văduvă la 55 de ani: "A fost un șoc. Știu că voiam să mor"

 Dumba Gabriela
.

Cezara Dafinescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu George Motoi, actor și regizor, și au avut împreună o fiică, pe nume Raluca. Însă, 23 de ani mai târziu, actrița s-a îndrăgostit iremediabil de omul de afaceri Gelu Frone și a divorțat pentru a fi cu el. Din păcate, fericirea nu a durat „până la adânci bătrâneți” pentru că bărbatul iubit a murit într-un accident de motocicletă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cezara Dafinescu a rămas văduvă în anul 2003, iar de atunci nu și-a mai refăcut viața. Actrița a declarat că după moartea soțului ei nu a mai simțit nevoia de a iubi pe altcineva și nu a reușit niciun bărbat să se apropie de cum era el.

1137211372

Cezara Dafinescu, recunoscătoare pentru două povești imense de dragoste

În timpul căsniciei cu soțul său, Cezara Dafinescu s-a îndrăgostit de un alt bărbat. A decis să pună capăt căsniciei și să se căsătorească apoi cu cel care o cucerise iremediabil. Povestea lor de dragoste nu a ținut însă prea mult, și asta pentru că omul de afaceri care îi devenise soț a murit în urma unui accident de motocicletă.

„După 23 de ani de căsătorie cu minunatul Motoi, când am întâlnit altceva și m-am îndrăgostit am lăsat tot și într-o lună am divorțat. (…) Săracul George a venit din Brăila, s-a așezat la masă, și i-am zis că vreau să divorțez. A rămas înțepenit, noi neavând nicio problemă, fiind o căsnicie perfectă, dar era diferența asta de vârstă, care nu e mare, erau 13-14 ani, dar alt temperament. El era introvertit. De 20 de ani a murit bărbatul meu. Uneori regret… mă gândesc că nu trebuia să fac.”, a povestit Cezara Dafinescu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat emisiunii Viața fără filtru.

Despre momentul în care l-a întâlnit pe Gelu Fronea, Cezara Dafinescu a povestit într-un interviu exclusiv pentru VIVA!: „Întâlnirea mea cu Gelu Fronea a fost neașteptată și specială; sentimentul pe care l-am simțit atunci nu semăna cu nimic din ce poate mai simțisem. Îmi tăia respirația, pur și simplu. Vă spun cu toată sinceritatea, când l-am întâlnit, timpul parcă s-a oprit, așa am simțit. Nu m-a mai interesat nimic din jur, absolut nimic. Nici faptul că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, căsnicie pe care eu o consideram fericită.

Nu m-au interesat nici bârfele, nici dezaprobarea colectivă, nu m-a mai interesat nimic atunci când l-am cunoscut. Un om nu-și poate planifica fericirea, știm cu toții asta. Nu am regretat nicio clipă că în viața mea, făcută în mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva atât de adevărat și atât de frumos. Nu am suportat niciodată minciuna. Am trăit întotdeauna intens și frumos.”

Din păcate, după 8 ani de căsnicie, Cezara Dafinescu a fost despărțită tragic de marea ei iubire.

„Nu am fost om când a murit soțul meu! La ora 2 am vorbit cu el, după așa o pasiune și o nebunie de iubire, după 8 ani, nici nu am simțit când au trecut. La ora 2 am vorbit cu el la telefon și la ora 3 m-au anunțat că e mort. A fost așa un șoc. Accident de motocicletă. (…) El nu avea cască(…) l-a aruncat în cap.”, a mai spus Cezara Dafinescu.

Citește și: Cum l-a cunoscut Cezara Dafinescu pe George Motoi, primul ei soț și tatăl fiicei sale, și cum a reacționat când Florin Piersic a cerut-o în căsătorie, deși era măritată: „Arătam foarte bine amândoi, publicul ne iubea’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Cezara Dafinescu la atletism și cum a devenit actriță. Părinții ei își doreau să facă Medicina: „A fost un cutremur în familie. Tata era foarte dezamăgit de alegerea mea’/ EXCLUSIV

Cezara Dafinescu, dramă cumplită după moartea soțului, Gelu Fronea

După moartea soțul ei, actrița a suferit din cauza unei depresii crunte. „Când a fost șocul ăsta, eu un an de zile nu știu ce am făcut. Am vândut tot. (…) A fost așa un șoc. Știu că voiam să mor”, a mai spus Cezara Dafinescu la Viața fără filtru.

O rudă de gradul I a răposatului ei soț, Alexandru Fronea, a dat-o în judecată într-un proces care a avut ca obiect Articolul 220 din Codul Penal: „Tulburarea de posesie – ocuparea, în întregime sau în parte, fără drept, a unui imobil aflat în posesia altuia, fără consimțământul acestuia sau fără aprobare prealabilă primită în condițiile legii, ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani”.

Se întâmpla în februarie 2004 când actrița a fost chemată în judecată pentru ocuparea unei locuințe pe care o deținea încă din timpul căsniciei cu primul soț, George Motoi, bărbatul cu care a rămas prietenă chiar și în ziua de azi.

În cele din urmă procesul nu a mai continuat pentru că Cezara Dafinescu și ruda respectivă au ajuns la o înțelegere. În momentul de față actrița locuiește în vila din Corbeanca, casă care cel mai probabil va fi moștenită de fiica sa din prima căsnicie, Raluca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton