Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, reacție dură în scandalul cu Ioana Năstase: "Tu te-ai măritat cu el..."

 Raiciu Adriana
.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, reacție dură în scandalul cu Ioana Năstase. După ce a spus că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani, Ioana Năstase a reacționat dur și a sărit în apărerea soțului ei. Acum a venit momentul să reacționeze și Charlotte Năstase, fiica fostului sportiv. Iată ce mesaj a scris pe contul său de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ceva timp, s-a aflat că fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă destinată adulților. Acest lucru a stârnit un val de reacții în rândul internauților, inclusiv în ceea ce o privește pe soția lui Ilie Năstase, Ioana. Cele două și-au arucant cuvinte dure apoi, mai ales după ce fiica sportivului a dat de înțeles că nu și-a mai văzut părintele de 14 ani.

ioana-nastase-1-1ioana-nastase-1-1

Ulterior, Ioana îi lua apărerea soțului ei și și nu pare să fie deloc de acord cu Charlotte, susținând cu tărie că fostul sportiv e un tată exemplu, care își iubește și ajută copii. Recent, tânara a izbucnit și i-a dat replică vedetei!

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după ce Charlotte și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Fiica mea e…'

Citește și: Fiica lui Ilie Năstase nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani. Charlotte Năstase, dezvăluiri după ce și-a făcut cont pe Only Fans:'Mi-a spus ceva de genul…'

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul Jasminei:'Pentru noi ești copilul perfect'

Citește și: Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania:„Costumele de baie sunt…’

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, reacție dură în scandalul cu Ioana Năstase

După declarațiile făcute de Ioana Năstase, Charlotte a decis să reacționeze. Pe contul său de socializare, tânara, în vârstă de 32 de ani, a postat un mesaj dur pentru soția tatălui său.

Hei, presa din România și Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el', i-a transmis Charlotte soției lui Nasty, Ioana Năstase.

Totodată, fiica sportivului s-a arătat orpiliată și de scandalul dintre Ilie și Ioana, care a avut chiar de ziua de naștere a acestuia.

Dezvăluirile făcute de Charlotte, în urmă cu ceva timp, au făcut-o pe soția lui Ilie Năstase, Ioana, să ia atitudine. Aceasta i-a luat apărarea fostului tenismen, susținând că e un tată exemplu.

„Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil. Tot ce pot să vă spune este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar …Este un tată exemplu! Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți‘, a spus Ioana Năstase, pentru un post TV.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton