Chef Florin Dumitrescu suferă de o boală fără leac: "Excesele se plătesc, la 16 ani am descoperit..."

 Radulescu Ruxandra
.

Florin Dumitrescu de la „Chefi la Cuțite” suferă de o boală fără leac, pentru care trebuie să ia tratament toată viața. Juratul a fost diagnosticat, încă de la vârsta de 16 ani, cu gastrită, boală ce-i afectează stomacul și care nu poate fi vindecată. Din această cauză, Chef Florin Dumitrescu trebuie să aibă grijă la alimentație și e nevoit să ia pastile toată viața. Juratul de la Chefi la Cuțite a povestit despre excesele din adolescență ce i-au cauzat această afecțiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu, de la „Chefi la cuțite', suferă de o boală fără leac. Chef Florin Dumitrescu, 34 de ani, juratul de la Chefi la Cuțite se confruntă cu o afecțiune supărătoare încă adolescență și pentru care trebuie să ia tratament toată viața. Florin Dumitrescu suferă de gastrită, o boală care nu este vindecabilă, ci poate fi doar ținută sub control cu ajutorul pastilelor. Florin Dumitrescu a manifestat simptome la vârsta de 16 ani. Acesta a relatat că a făcut sport de performanță, apoi a descoperit pasiunea pentru gătit și a început să ia în greutate.

florin-dumitrescu-portretflorin-dumitrescu-portret

Florin Dumitrescu, de la „Chefi la cuțite', suferă de o boală fără leac

Chef Florin Dumitrescu suportă consecințele unui stil de viață nu tocmai sănătos. Acesta are gastrită și trebuie să ia pastile toată viața și să fie atent la alimentație. Florin Dumitrescu a povestit că a avut perioade când nu mânca aproape nimic, apoi a început să se delecteze cu alimentele preferate și s-a îngrășat.

Citește și: Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit. Sunt împreună de 13 ani: „Ai adus lumină pe strada mea”

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj pentru Raluca Todea, după finala Chefi la cuțite: „Mi-aș fi dorit să nu…”

Citește și: Shakira, obligată de fostul socru să se mute din casa din Barcelona. Unde locuiește acum cu cei doi copii: „Un nou capitol”

Citește și: Cum vor face nunta și botezul Theo Rose și Anghel Damian: 'O să fie spontan, fără tam-tam. O să zicem hai la biserică acum și mâine la cununia civilă'

„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Aveam 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat', a declarat Florin Dumitrescu la podcast-ul lui George Buhnici.

Florin Dumitrescu: „Am probleme cu picioarele, spatele”

Chef Florin Dumitrescu a relatat că în adolescență a făcut sport de performanță, însă antrenamentele solicitante i-au afectat spatele și picioarele, astfel că în prezent are se confruntă cu dureri.

„Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță. Și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta. Pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton