Chef Florin Dumitrescu își face singur piața. Cum a fost surprins la tarabă, în timp ce negocia cu vânzătorii

.

Deși are doar 35 de ani, chef Florin Dumitrescu are o experiență vastă, așadar nu e de mirare că reputatul bucătar preferă să cumpere personal legume și fructe de la piață, pentru a se asigura că pune în mâncare tot ce e mai proaspăt și mai bun. Iată cum a fost surprins celebrul chef la o piață din capitală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Chef Florin Dumitrescu știe perfect că secretul unui preparat de nota 10 stă în primul rând în calitatea ingredientelor. Tocmai de accea, celebrul chef nu face rabat de la nimic atunci când vine vorba despre gătit. Drept urmare, preferă să-și aleagă singur ingredientele pentru mâncare chiar din piață, unde, cu siguranță, are deja locurile sale preferate. Iată cum a fost surprins celebrul bucătar într-o piață din Capitală!

Chef Florin Dumitrescu își face singur piața. Cum a fost surprins la tarabă


E pasionat de bucătărie de la vârsta de 14 ani și are o carte de vizită impresionantă. Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu nu are propriul restaurant. În schimb, gătește cu drag pentru soție și cele două fiice ale lor. Recent, faimosul chef a fost surprins de către paparazzii Mediaflux.ro într-o piață bucureșteană în timp ce negocia la tarabe cu vânzătorii. Îmbrăcat sport, cu tricou alb, sneakerși și pantaloni scurți, și ascuns în spatele unei șepci și al ochelarilor de soare, chef Florin Dumitrescu părea de-al locului, aceasta fiind probabil o piață de unde obișnuiește să cumpere în mod frecvent.


Venit, evident, să cumpere fructe și legume proaspete, chef Florin nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a alege produsele cele mai bune. S-a orientat rapid, și-a umplut punga cu produse și apoi s-a îndreptat spre mașina care era parcată în apropiere. A revenit însă în piață pentru că uitase să cumpere un ananas, fruct exotic foarte apreciat în perioada verii.


Chef Florin Dumitrescu spune de ce nu este bine să mănânci ce recomandă chelnerul

Majoritatea românilor preferă să ia masa în oraș, la restaurant, însă e nevoie să fie atenți la ceea ce mănâncă. Celebrul bucătar a dezvăluit recent de ce nu este indicat să comanzi ceea ce recomandă chelnerul. Florin Dumitrescu susține că bucătarii apelează la trucuri pentru a scăpa cât mai repede de alimentele din bucătărie. 

Citește și: Cum se înțeleg Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea după 10 de ani emisiuni la TV: „Nu ne-am întâlnit niciodată la o bere


Citește și:  Chef Florin Dumitrescu va găti gratis la nunta lui Florin Ristei cu Naomi Hedman: „I-am promis'

„Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! (…) Există acest astăzi vă recomand… coastele de porc. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?

Dar nu că sunt ele gătite, dar e ultima zi a lor înainte de a expira, înainte de a începe să miroasă urât. Asta în cârciumile care nu funcționează, dacă te duci la una care are 700 de persoane rulaj pe prânz nu ai problema asta. Cel mai bun sfat este să te duci să mănânci acolo unde e cârciuma plină, a explicat Florin Dumitrescu în podcastul lui George Buhnici. 


Florin Dumitrescu: „Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi'

Chef Florin Dumitrescu a explicat că nu mai mănâncă ciorbe în restaurante. Motivul este că a fost mințit de bucătari, referitor la rețeta preparatului. Omul de televiziune susține că a avut probleme, după ce a consumat ciorbă cu substanțe chimice. 


„Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Eu nu mai pot să mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu îi întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Dar m-a învățat un bucătăraș de prin Ardeal. Că școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără să se vadă. Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea.

Nu e intoleranță, nici alergie, e direct inflamație. Nu doar monoglutamatul, că dacă ar fi monoglutamatul natural nu ar fi o problemă. Bazele chimice pe care ei le folosesc acolo… Treaba aia, un sfert de oră am de la prima lingură până când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi, a mai spus Florin Dumitrescu.

Foto: Mediaflux.ro, Instagram, Facebook