Chefi la cuțite 27 septembrie - Ioan Frățilă (Nea Ion) a fost eliminat. Făcea parte din echipa lui Sorin Bontea

 Miniosu Alexandra
.

Chefi la cuțite 27 septembrie – Ioan Frățilă (Nea Ion) a fost eliminat. În ediția de marți, 26 septembrie, Chefi la cuțite, a fost eliminat primul concurent. Este vorba despre Ioan Frățilă, cunoscut și ca Nea Ion. Acesta făcea parte din echipa portocalie, cea a lui Sorin Bontea, însă în urma punctajului mic primit la duel a plecat acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chefi la cuțite 27 septembrie – Ioan Frățilă (Nea Ion) a fost eliminat. Miercuri seară, la Antena 1 s-a difuzat ediția cu numărul 16 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12. Concurenții au trecut printr-o probă de gătit complicată, iar apoi printr-un duel cu o temă ce părea a fi simplă: pește. Echipele intrate la duel au fost cea a lui Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu, echia lui Florin Dumitrescu salvându-se.

ioan-fratila-3ioan-fratila-3

Degustarea de la battle la Chefi la cuțite a fost făcută de colegii de la Observator. În urma jurizării lor, la duel au intrat echipele lui Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu. Preparatul pregătit de echipa lui Florin Dumitrescu a primit cele mai mult farfurii, astfel că s-a salvat de aceste emoții ale primei confruntări.

Citește și: Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare: „Eu nu mai pot. Îmi trebuie o pauză măcar’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Florin Mihăilescu, de la trupa Albatros. A cucerit jurații la Chefi la Cuțite

Citește și: Gina Matache s-a întors pe scenă, deși are probleme de sănătate: „Aștept să mă pensionez'. Mama Deliei a refuzat de mai bine de jumătate de an toate concertele

Citește și: Mona Nicolici, adevărul despre plecarea de la Antena 1, după nouă ani: „Nimeni nu te ajuta cu nimic și…'

Chefi la cuțite 27 septembrie – Ioan Frățilă (Nea Ion) a fost eliminat

După duelul dintre echipa portocalie și cea turcoaz, rând pe rând, concurenții și-au aflat notele obținute de la Irina Fodor. Ultimii rămași în platou, cu cele mai mici punctaje, au fost Mihaela Bărbosu din echipa portocalie, Ioan Frățilă (Nea Ion) tot din echipa portocalie și Raluca Hulubei, din echipa turcoaz, alias „Saint-Tropez”.

Raluca Hulubei, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a reușit să se salveze prima, cu 8 puncte. Ulterior, s-a salvat și Mihaela Bărbosu, cu 7 puncte, din echipa lui Sorin Bontea. Chef-ul tot a pierdut însă un concurent, pe Ioan Frățilă (Nea Ion), cu un punctaj de 6 puncte. Așadar, concurentul a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 12.

„Primul duel pierdut, primul om plecat. Nu cred așa ceva', a fost reacția lui Sorin Bontea.

Cum arată echipele de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Chef Florin Dumitrescu a oferit în total șase tunici magenta, care s-au alăturat cuțitului său de aur. Cel din urmă este Janni Alexandridis. El va face echipă cu: Horia Manea, Maria Paraschiv, Ursit Dan Dumitru (Ursu), Mioara Sirbuscu, Ioana Dehelean și Alexandru Bunea.

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit 6 tunici turcoaz, pe lângă cuțitul lui de aur: Alex Mihoc. Concurenții din echipa juratului de la Chefi la cuțite sunt: Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Răzvan Mincă, Fabian Soare, Nadd Hu și Cosmin Berki.

Chef Sorin Bontea a oferit 6 tunici de culoare portocalie, pe lângă Valentin Timofte, cuțitul lui de aur, pentru a-și întregi echipa. Așadar, echipa portocalie este formată din: Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă, Maryoris Hurtado, Ioan Frățilă, alias Nea Ion, (eliminat), și Zaid Mohannad (Habibi).

Sursă foto: Antena 1, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton