Chefi la Cuțite schimbă regulile, în sezonul 10. Ce se întâmplă cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în premieră la Antena 1

 Laciu Andreea
.

Chefi la Cuțite schimbă regulile, începând cu sezonul 10. Telespectatorii Antena 1 așteaptă cu sufletul la gură momentul în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor reveni pe micile ecrane. Chiar dacă a început cu probleme, căci Gina Pistol s-a îmbolnăvit și a fost înlocuită temporar de Irina Fodor, asta nu înseamnă că nu va fi un nou sezon spectaculos, așa cum ne-am obișnuit până acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Mai mult decât atât, se anunță și niște schimbări importante în culise, spre bucuria telespectatorilor care îi vor putea vedea acum pe cei trei chefi într-o ipostază inedită, în premieră în istoria emisiunii. Șefii Antena 1 au decis că este nevoie de puțină sare și un strop de piper, cum se spune, așa că vor „condimenta” sezonul 10 cu noi provocări pentru cei trei simpatici bucătari.

chefi-la-cutite-4chefi-la-cutite-4

Chefi la Cuțite schimbă regulile, în sezonul 10

Noul sezon începe pe 4 septembrie 2022, la Antena 1. Se împlinesc 10 ani de când a început această emisiune, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt gata să facă, încă o dată, un adevărat spectacol în bucătărie. Pe lângă provocările clasice și probele de foc, lupta se va duce și în culise, nu doar la bancurile de lucru ori în spațiul luptelor pentru amuletă.

Este pentru prima dată în istoria show-ului culinar de la Antena 1 când camera de relaxare a celor trei Chefi se transformă într-o adevărată arenă de culise. Jocurile care sunt menite să îi deconecteze vin la pachet cu un premiu surpriză. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor juca de la popice, la jocul de darts, trasul cu arcul la țintă, Jenga – jocul turnului instabil, ghicitori sau sculptatul unui portret în pepene, informează Libertatea.

Citește și: Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au certat, la Chefi la cuțite: „Nu ne-am mai vorbit deloc”

Citește și: Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. De ce surpriză a avut parte artistul: „Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie'

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la Cuțite după ce a slăbit 43 de kilograme: „Sunt atât de mândră de mine'

Citește și: Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți. Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Care sunt regulile pentru jocurile din culise

Aceste jocuri la care vor participa cei trei bucătari sunt notate în funcție de gradul de dificultate, iar premiile variază de la unul, la două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor. La finalul perioadei de audiții pe nevăzute, cel care va strânge cele mai multe jetoane, va avea de partea lui un mega-avantaj care îi va ajuta ulterior în etapa battle-urilor. Cei trei vor afla și ei pe parcursul audițiilor care este, de fapt, premiul pentru care se luptă în culisele emisiunii.

Și decorul va fi unul schimbat față de sezoanele anterioare. Noul platou, împrospătează estetica show-ului, oferindu-i grandoarea și strălucirea care sunt necesare pentru un sezon special. Această modificare este cadoul aniversar pentru Chefi. De el, se vor bucura, totodată, și concurenții, întrucât decorul s-a schimbat în toate zonele de desfășurare a show-ului.

Sezonul 10 este unul special pentru noi. Pentru că se împlinește un deceniu de când ne cunoaștem. De când lucrăm împreună. Iar competiția dintre noi nu a scăzut absolut deloc. Dimpotrivă, chiar crește! Fiecare dintre noi vrea să dovedească faptul că e mai bun decât celălalt.

Acum mai mult decât oricând, fiind un sezon de referință. S-a schimbat platoul. Avem alt decor și multe alte nouțăți! Iar spațiile de desfășurare a show-ului au fost o surpriză totală pentru noi. În prima zi când am pășit în noul decor. Ne-am simțit ca și când am fi fost plecați într-o vacanță și ne-am întors într-o casă care avea cu totul altă înfățișare', a dezvăluit chef Sorin Bontea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton