"Cea mai dureroasă operație estetică. Zici că cineva m-a bătut cu un ciocan în mandibulă, nu am putut să mănânc trei săptămâni. Eu mi-am operat și sânii de patru ori". Chinurile prin care a trecut Mara Bănică, în timpul operației de lifting facial

 Radulescu Ruxandra
.

Chinurile prin care a trecut Mara Bănică, în timpul operației de lifting facial. Mara Bănică a suferit recent, o nouă intervenție chirurgicală de lifting facial. Vedeta a fost surprinsă imediat după operație cu fața foarte inflamată, însă abia acum a vorbit despre durerile insuportabile pe care le-a îndurat în timpul procedurii și în săptămânile ce au urmat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică a avut parte de mai multe intervenții estetice de-a lungul timpului și a fost dintotdeauna foarte deschisă în această privință. Vedeta a mărturisit că cea mai recentă dintre intervenții, aceea de lifting facial parțial a durat 12 ore și a fost, de departe, cea mai dureroasă dintre toate. Deși a fost anesteziată local, Mara Bănică a avut dureri groaznice și, timp de trei săptămâni după operație, nu a putut nici măcar să mănânce.

mara-banica-2mara-banica-2

Chinurile prin care a trecut Mara Bănică, în timpul operației de lifting facial

Mara Bănică a pășit, din nou, în cabinetul medicului estetician, în urmă cu câteva luni. Operația a durat 12 ore, și deși avea anestezie, vedeta a trecut prin dureri inimaginabile, pe care le poate descrie ca o lovitură de ciocan în mandibulă. Jurnalista a mărturisit că timp de trei săptămâni nu a putut să mănânce aproape nimic.

Citește și: Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție la Măruță într-o ținută super ieftină: „Rochia mea este de pe AliExpress, iar pantofii sunt Zara”. Cele două piese costă mai puțin de 100 de euro

Citește și: Marius Elisei o acuză pe Oana Roman de infidelitate: „Te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă. E și el divorțat, are o fetiță. I-am luat telefonul și…'. Susține că are convorbirile dintre fosta soție și presupusul amant

Citește și: Dinu Maxer, după ce tatăl Deei i-a adresat vorbe dure: „Pentru mine a fost un mare șoc, a fost deplasat. Eu chiar nu sunt fițos'

Citește și: Ana Baniciu este însărcinată: ‘Noi 3. Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni…’. Primele imagini cu burtica de gravidă

„Am făcut un lifting facial, nu total, nu am făcut la frunte, că vreau să am încă expresie la față. Este cea mai dureroasă operație estetică. Zici că cineva m-a bătut cu un ciocan în mandibulă, nu am putut să mănânc vreo trei săptămâni.

Ți-o zice un om care și-a făcut cam toate intervențiile, nasul, sânii de patru ori, liposucție, am trecut prin toate. În plus, mie mi-a făcut și o blefaroplastie și mi-a făcut și un lip lift.

12 ore a ținut operația cu anestezie locală și a fost cumplit. M-am întrerupt la jumătatea operației, m-am dat jos de pe masă, am mers să beau o gură de cafea, nu mai puteam', a declarat Mara Bănică, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Motivul pentru care Mara Bănică a apelat la operația de lifting facial

Deși a suferit foarte mult în urma intervenției, Mara Bănică este mulțumită de rezultatele intervenției estetice. Jurnalista a mai mărturisit că a ajuns să facă această operație deoarece, experiențele traumatizante pe care le-a trăit în viața personală și-au pus amprenta asupra chipului ei, care își pierduse prospețimea.

„Am înțeles în ultimul an că expresia «A te schimonosi de durere» chiar există. Am avut acel necaz în familie, pierderea tatălui meu. Nu cred că o să-mi revin niciodată după povestea asta, dar uite, unii oameni albesc în momentul în care au șocuri. Sunt nu știu câți oameni care albesc, sunt alți oameni, îmi spunea o prietenă, fiica unei persoane publice care a făcut cancer după ce a și-a pierdut tatăl.

Mie mi-a picat fața, la propriu. Eu mă trezeam de la lună la lună văzând o femeie din ce în ce mai bătrână, din ce în ce mai schimonosită de durere. Cred că în momentele în care eram fără copii mă încrâncenam, mă strâmbam, nu știu cum să spun. Nu mai eram fericită cu mine. De aceea m-am dus să mă repar', a mai spus Mara Bănică.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton