Ce chinuri a suferit Maria Dragomiroiu în timpul căsniciei cu primul soț: "M-a apucat de păr, mă târa, eu plângeam..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce chinuri a suferit Maria Dragomiroiu în timpul căsniciei cu primul soț. Maria Dragomiroiu, una dintre legendele folclorului românesc, a vorbit despre momentele de coșmar petrecute alături de primul soț, Ion. Artista s-a căsătorit la vârsta de 20 de ani, la șase luni după ce a rămas însărcinată. Din păcate soțul ei a supus-o unor abuzuri inimaginabile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu este una dintre artistele ce par a sfida timpul datorită energiei și exuberanței pe care o emană. Puțini știu că îndrăgita cântăreață a avut parte de o copilărie grea, marcată de lipsuri materiale și scandalurile unui tată agresiv. Când avea 20 de ani, Maria Dragomiroiu a decis să se căsătorească, căci era însărcinată în șase luni. Mariajul a fost unul de coșmar, bărbatul dovedindu-se a fi extrem de violent. Maria Dragomiroiu a dezvăluit momentele teribile prin care a trecut.

maria-dragomiroiu-892×780-1maria-dragomiroiu-892×780-1

Ce chinuri a suferit Maria Dragomiroiu în timpul căsniciei cu primul soț

Maria Dragomiroiu a rememorat perioada de coșmar din timpul primei căsnicii. Artista s-a căsătorit la vârsta de 20 de ani cu Ion, un bărbat de care s-a îndrăgostit nebunește. Din păcate, acesta era un om foarte agresiv. Maria Dragomiroiu a povestit un episod cutremurător, în care soacra ei și-a îndemnat fiul să-și ucidă soția.

Citește și: Cătălin Bordea, primele declarații despre Olga Barcari, femeia alături de care a petrecut Revelionul: „Nu cred în relații pansament'

Citește și: Bogdan Ionescu și-a oficializat relația cu Raluca Paraschiv. Cu ce se ocupă noua lui iubită și în ce ipostaze romantice s-au afișat: „Un an plin de bucurii’

Citește și: Dana Budeanu, despre cuplul Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță, după vacanța în Dolomiți: „A executat perfect, pă barosăneală'

Citește și: Cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă, la 20 de ani: „Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită”. Prezentatoarea TV postează foarte rar imagini cu fiica ei

„Eram acasă și l-am sunat. Nu mi-a răspuns și am sunat-o pe soacra mea și nu mi-a răspuns nici ea. Am zis că este la soacra mea precis în garsonieră cu o femeie. Am luat un taxi și când am ajuns la lift, în cabina liftului era soacra mea. Am văzut-o că intră într-o panică și în momentul acela mi-am dat seama că știe ceva. În timp ce liftul urca, am coborât și a început să vorbească foarte tare ca să se audă de acolo. I-am spus că de acolo nu plec. Am rămas pe scară, acolo am stat 2 ore în frig pe scara blocului și s-a ivit un vecin să îmi spună să intru să mă încălzesc sau să beau un pahar cu apă.

A ieșit el din cameră și a intrat la omul ăsta în casă și a început să facă urât. Am ieșit afară, a venit liftul, a apărut și soacra mea. M-au aruncat în lift, mi-a dat un pumn în cap, s-a oprit liftul. Ea a zis: „Du-o mă acasă și o omoară!' Atunci el m-a apucat de păr din mijlocul capului și mă târa. Eu plângeam. Oamenii trăgeau de el într-o parte și de el în alta, iar el nu și-a dat drumul până nu a plecat cu tot părul. Un an de zile am stat fără niciun fir de păr acolo .', a mărturisit artista la emisiunea lui Denise Rifai „40 de întrebări”.

Maria Dragomiroiu: „Aici a început ruptura noastră”

Maria Dragomiroiu simte că neînțelegerile dintre ea și primul soț au apărut din cauza carierei sale, care începuse să evolueze tot mai mult. Artista a povestit că soțul ei nu voia ca ea să plece la spectacole, ci să stea mai mult acasă.

„ Cred că din cauza soacrei s-a întâmplat, ea fiind o femeie foarte rea. A fost bine cât am fost la început. Problemele au apărut în momentul în care eu am vrut să evoluez. Toată viața mea am vrut să fac ceva.

Eu am fost motorul familiei. Lui îi plăcea foarte mult să stea la televizor, să se uite la videouri. Nici asta nu m-a deranjat. Îl deranja pe el pentru că eu plecam în spectacole. Luam trenul și plecam unde eram chemată. Aici a început ruptura noastră pentru că el nu a putut să țină pasul cu mine.”, a explicat Maria Dragomiroiu.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton