Chris Rock a vorbit, în sfârșit, despre palma pe care i-a dat-o Will Smith, la Premiile Oscar: "Nu sunt o victimă"

 Oana Pantazi
.

La patru luni după ce numele lor au ținut zile în șir prima pagină, Chris Rock a vorbit pentru prima oară despre palma primită de la Will Smith, la Premiile Oscar. Atunci, gluma comediantului, referitoare la faptul că soția acestuia, Jada Pinkett, este cheală, în condițiile în care suferă de alopecie din cauza unei boli autoimune, l-a înfuriat pe actor, care a reacționat violent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, în cadrul unui spectacol ținut la Madison Square Garden, comediantul Chris Rock a vorbit pentru prima oară despre palma pe care a primit-o de la Will Smith, la Premiile Oscar, anul acesta în luna martie. Iată ce a spus actorul despre toată povestea!

profimedia-0673511751-1024×768-1profimedia-0673511751-1024×768-1

Chris Rock, despre palma pe care i-a dat-o Will Smith, la Premiile Oscar

Probabil că nu mai este nimeni de pe planetă care să nu știe că Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, la gala Oscar 2022, după ce comediantul a făcut o glumă despre soția sa. Jada Pinkett suferă de o boală autoimună în urma căreia și-a pierdut tot părul, iar gluma lui Chris Rock, referitoare la faptul că Jada este cheală, l-a înfuriat pe actor. Ulterior, Smith și-a cerut scuze public și i-a cerut scuze și lui Chris Rock, dar răul fusese deja făcut… iar asta s-a putut remarca în miile de comentarii negative ale internauților la adresa lui Will Smith. Palma dată avea să-l coste și pe plan profesional, fiindcă Smith a fost interzis la Oscaruri pentru zece ani.

Citește și: Will Smith a refuzat să părăsească gala Oscar după ce l-a lovit pe Chris Rock. Poliția a vrut să-l aresteze

Citește și: Jada Pinkett, prima reacție după ce soțul ei, Will Smith, l-a lovit pe Chris Rock, la Oscar:'Este o perioadă a…'

Citește și: Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith i-a dat o palmă la Gala Oscarurilor:„Încă procesez ceea ce s-a întâmplat’

Citește și: Ada Condeescu, despre incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar: „99% a fost real, din păcate”

Extrem de reținut în această privință, Chris Rock a vorbit pentru prima oară despre incident abia la 4 luni de la gala Premiilor Oscar.

„Da, asta a durut, la naiba, însă am depășit momentul și a doua zi m-am dus la treabă. Cei care spun că vorbele dor nu au primit niciodată un pumn în faţă”, a spus Chris Rock.

De asemenea, în timpul spectacolului susținut la Madison Square Garden alături de Dave Chappelle și Kevin Hart, actorul a adus pe scenă o capră pe care a prezentat-o ca fiind Will Smith, notează nypost.com. În final, actorul a adăugat: „Nu sunt o victimă. Nu merg la spital atunci când mă tai într-o foaie de hârtie”.

Will Smith i-a cerut public scuze lui Chris Rock

După palma pe care i-a dat-o în timpul galei Oscar, Will Smith a decis să își ceară scuze public. Astfel, actorul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care a explicat că nu este deloc mândru de gestul său.

Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și inexcuzabil. Glumele fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți.

Sunt o lucrare în curs. Cu sinceritate, Will’, a spus actorul, pe pagina sa de socializare.

La puțin timp după ce și-a cerut scuze public pentru această ieșire violentă, Will Smith și-a dat și demisia de la Academia de film de la Hollywood. Ulterior, membrii Academiei au decis ca actorului să i se interzică participarea la Oscaruri pentru următorii 10 ani.

Foto: Hepta, Profimedia, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton