Chrissy Teigen, de nerecunoscut după o intervenție estetică! Cum arată acum soția lui John Legend

 Martin Lorena
.

Chrissy Teigen, de nerecunoscut după o intervenție estetică! Soția lui John Legend a dezvăluit că a apelat recent la bisturiu și a ales să își facă o modificare la nivelul feței. Aceasta nu mai arată cum și-o aminteau fanii! Imaginile chiar aici!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Modelul în vârstă de 35 de ani a apelat recent la o intervenție estetică menită să îi subțieze obrajii. Vedeta și-a extras țesutul adipos pentru a avea o față mai fermă, mai suplă, iar pomeții să fie din ce în ce mai proeminenți. Soția lui John Legend se simte foarte mulțumită de operația făcută.

WhatsApp-Image-2021-09-17-at-17.01.18WhatsApp-Image-2021-09-17-at-17.01.18

Aceasta a mărturisit și că s-a lăsat de alcool deoarece în urmă cu un an avea probleme mari în această direcție. Totuși, ea a recunoscut că a mai avut câteva „scăpări' de atunci, însă fără niciun episod grav.

Citește și: Chrissy Teigen, de nerecunoscut. Ce i s-a întâmplat soției lui John Legend:”Nu e vorba de o operație eșuată”

Citește și: Chrissy Teigen și John Legend, primele reacții după ce și-au pierdut copilul:”Ne vom ține de mână și vom trece orice test”

Citește și: Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani:„Am decis să-mi declar public dragostea pentru Iisus'

Citește și: Ce au făcut Anda Călin și Liviu Vârciu înainte de a-și boteza fiul.Cu ce probleme s-a confruntat iubita artistului

Chrissy Teigen, de nerecunoscut după o intervenție estetică!

Chrissy Teigen a apelat recent la încă o intervenție estetică menită să îi subțieze fața. Imaginile cu ea în timp ce își arăta obrajii au apărut pe pagina de Twitter a unei companii de produse cosmetice.

„Am făcut procedeul acela de eliminare a grăsimii faciale de la dr. Jason Diamond', a spus Chrissy în filmare.

„Iar de când am renunțat la consumul de alcool, chiar se văd rezultatele și, da, îmi place. Da, am făcut-o, și ce?', a adăugat modelul, entuziasmată de intervenția suferită.

„Simțim o durere despre care doar auzi'

Chrissy Teigen și Jogn Legend au trecut prin cea mai mare suferință din viața lor în octombrie 2020. Modelul a pierdut o sarcină, lucru care a făcut cuplul să îngenuncheze de durere.

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient.', spunea aceasta la vremea respectivă.

Cei doi aleseseră chiar și un nume pentru fiul pe care l-au pierdut: Jack.

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi.', a completat Chrissy.

Chrissy Teigen și Jogn Legend au împreună doi copii

Cei doi sunt recunoscători pentru viața pe care o au și se bucură în fiecare zi de cei doi copii ai lor: Luna (4 ani) și Milan (2 ani).

„Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum. Nu este fiecare zi plină de soare. În cele mai întunecate zile, vom fi triști, vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi. Dar ne vom îmbrățișa mai tare și vom merge mai departe', a scris Chrissy, după pierderea sarcinii, pe contul său de socializare.

Sursă foto: Instagram și Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton