Christian Sabbagh, prima reacție după ce soția a cerut ordin de protecție: „Era nervoasă pentru că...”

 Sutiu Theodora
.

Christian Sabbagh a oferit primele declarații despre faptul că Iuliana, soția sa, a cerut ordin de protecție împotriva lui. De obicei acesta se cere atunci când e vorba de violență domestică, dar încă nu se știu cauzele care au determinat-o pe femeie să apeleze această măsură drastică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jurnalistul spune, însă, că nu s-a atins de Iuliana și tot a fost, de fapt, o ceartă mai aprinsă care a degenerat, iar acum s-ar fi calmat.

sab-1sab-1

Primele declarații ale lui Christian Sabbagh: „Caz de violență domestică…am râs'

Mai mult decât atât, Christian Sabbagh susține că Iuliana este o fire geloasă și de data aceasta a avut un episod din cauza admiratoarelor care îi abordează pe jurnalist.

„Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori și admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție.

Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind… Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. M-a umflat râsul, întrebam pe acolo: ‘cum, dom`le, violență domestică? Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul.

Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion. A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…', a spus Christian Sabbagh, potrivit fanatik.ro.

Spune că nu a lovit-o

Prezentatorul TV susține că toată situația este o neînțelege, iar el nu a lovit-o niciodată pe Iuliana. „Nu am lovit-o, nu am împins-o…

Cearta e însă o formă de violență. Doamne ferește, eu nu sunt un om violent. Nu există așa ceva. Mă vedeți pe mine în postura să îmi lovesc soția? Să lovesc o femeie? Nu am făcut în viața mea așa ceva…', a mai precizat Christian Sabbagh.

Citește și: Christian Sabbagh a transformat casa pentru cei patru copii ai săi:„În living nu mai avem covoare!’

Citește și: Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret!Primele imagini cu mireasa

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere

Jurnalistul și soția lui s-ar fi împăcat

La final, prezentatorul de la Kanal D a precizat că el și Iuliana s-au împăcat deja. Spune că a iertat-o și acum așteaptă ca lucrurile să redevină normale.

A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță. Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus

Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos, în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bine-înțeles… Oricum, a iertat-o, este diamantul meu ea. Și copiii, normal', a mai spus Christian Sabbagh.

Cum s-au cunoscut cei doi

Prezentatorul TV a început o relație cu Iulia Sabbagh în momentul în care el era căsătorit cu Louise. Între cei doi este o diferență de 19 ani, dar acest lucru nu i-a împiedecat să se căsătorească.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună’spunea jurnalistul în urmă cu mai mult timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton