Christina Ich a arătat prima poză cu copilul. „E prima și ultima”. Cum arată fiul lui Alex Pițurcă

 Lupescu Anca
.

Christina Ich s-a decis să facă publică o fotografie cu băiețelul pe care îl are alături de Alex Pițurcă. Foarte discretă cu acest subiect, prințesa Instagramului a decis să posteze o poză cu bebelușul, avertizându-și fanii că este „prima și ultima'.

Citește și: Cine este și cum a ajuns celebră Christina Ich. Trecutul misterios al Angelinei Jolie de România
6Christina-Ich6Christina-Ich

Și soțul Christinei „a avut liber'să îl arate pe Noah fanilor, iar una dintre întrebările prietenilor virtuali a fost : „Ți-a dat voie Cristina să îl arăți?'

Citește și: Vorbe grele între Angelina Jolie de România și Ispita de la Insula Iubirii care nu iese din casă fără 1000 de euro: 'Prostia nu are limite!'

Christina a postat mai multe fotografii cu Noah, iar la un moment dat le-a transmis prietenilor că este ultima apariție a micuțului. 'E foarte greu să mă abțin să nu-l postez! Dar trebuie să recunosc că este mândria mea! Gata, ultima', a scris Christina Ich pe poza băiețelului.


De când au devenit părinți, Christina și Alex Pițurcă trec printr-o perioadă superbă. Tânăra mămică s-a refăcut rapid și este foarte activă pe Instagram. În fiecare zi, vedeta vorbește cu fanii ei, le recomandă produse și abordează diverse subiecte.

Citește și: Cristina Ich și-a dat pantalonii jos în mijlocul străzii!

Cei doi se gândesc și la nuntă, dacă totul merge bine în relația de cuplu. „Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, a declarat Alex Piţurcă pentru cancan.ro.


Între Alex Pițurcă și Christina Ich au existat probleme, însă cei doi au decis să treacă peste ele, să se împace și să repare relația.
Bebelușul Noah pare ca i-a apropiat pe cei doi și le-a sudat relația, iar acest lucru se vede pe rețelele de socializare.

Citește și: Dovada supremă că Angelina Jolie de România nu are operații estetice. Christina Ich a postat o fotografie de la 7 ani. Mai rar așa copil frumos!

„Nici nu știu ce să scriu…..Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită'! Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine. Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru. Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată', a scris Ich, în anunțul despre sarcină.

Citește și: Cristina Ich stârnește noi controverse prin ultimele sale postări pe Instagram. Cum au reacționat fanii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton