Cinci ani fără Tamara Buciuceanu. Nepotul actriței, Mihai Constantin, a organizat parastasul. Cristina Deleanu: „Mergeam împreună la cumpărături, avea un haz absolut dement"

.

Au trecut cinci ani de la moartea Tamarei Buciuceanu Botez. Isoscel a fost o actriță aparte, juca ca nimeni alta și molipsea pe toată lumea cu energia ei. Cei care au împărțit platoul de filmare cu ea își amintesc cu drag de trecerea ei prin această viață. Deși au trecut 38 de ani de la premiera filmului Liceenii, producția în care joacă și Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu și care a avut-o pe Tamara Buciuceanu în rol de profesoară, continuă să cucerească generații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Tamara Buciuceanu Botez s-a stins din viață pe 15 octombrie 2019, la vârsta de 90 de ani. De curând, nepotul cunoscutei actrițe, Mihai Constantin, a organizat un parastas în memoria mătușii lui. Mihai Constantin este nepotul Tamarei Buciuceanu și al regretatului actor George Constantin, care i-au transmis dragostea pentru scenă.

tamara buciuceanu 34tamara buciuceanu 34

Mihai Constantin a organizat un parastas la cinci ani de la moartea Tamarei Buciuceanu

Tamara Buciuceanu Botez există și acum în amintirea celor care au iubit-o sau i-au apreciat rolurile. „Astăzi am săvârșit slujba Parastasului (5 ani) pentru inegalabila actriță Tamara Buciuceanu Botez, în prezența familiei și a nepotului regretatei artiste, actorul și prietenul nostru Mihai Constantin', scrie preotul Emil Nedelea Caramizaru pe o rețea de socializare.

Cristina Deleanu o poartă în suflet pe Tamara Buciuceanu: „Avea un haz dement”

Cristina Deleanu spune că Tamara Buciuceanu era un munte de talent și legătura lor exista și dincolo de camerele de filmat. Le uniseră turneele pe care le făceau împreună și dragostea pentru profesie.

„Tamara ținea foarte mult la mine, vorbeam adesea la telefon, am jucat împreună și în multe piese de teatru. Era înțelegătoare, plăcută. În „Liceenii' am filmat împreună scena cu broasca, a fost tare distractiv. Nu era genul de profesoară severă antipatică, era profesionistă până în măduva oaselor, știa ce are de făcut, era un munte de talent.

Dar, în turnee cunoști mai bine oamenii, așa că atunci ne-am împrietenit mai mult, mergeam împreună la cumpărături, avea un haz absolut dement. Iar de tânăra generație de actori era foarte legată, nu era un om scorțos, adora prezența oamenilor, iar ei au iubit-o sincer', mărturisește Cristina Deleanu pentru Click.

Citește și: Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția și care e secretul căsniciei lor: „Familia este ceva sfânt, iar divorțul nu e răspunsul. Orice se poate discuta și remedia. Am făcut o promisiune…'. Ce au făcut la prima întâlnire / EXCLUSIV

Citește și: Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: 'Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…' Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Citește și: „Tentativa de omor în România. Așa arată. Mi-a rupt toate degetele…”. Dana Roba, revoltată în plin proces de divorț după ce soțul agresor a primit doar 7 ani de închisoare

Citește și: Cătălin Botezatu, propunere indecentă pentru Mara Bănică în direct, la Capatos în emisiune: „Vrei să fii tu mama copilului meu?”. Ce răspuns a primit

Citește și: Imagini din vila de lux a Anamariei Prodan, după renovare. Locuința de peste 1 milion de euro are 5 etaje, cramă și ponton: „Am schimbat totul. Vreau să îi pun lift exterior…'

Ce își amintește Dan Cociș din Liceenii despre Tamara Buciuceanu

Și Dan Cociș din Liceenii își amintește cu drag de Tamara Buciuceanu. Deși la început de drum în alte actoriei atunci, Dan susține că vedeta se purta ca o mamă cu cei tineri și îi învăța cum să treacă peste emoții.

„Tamara, era, de fapt, în realitate, mătușa actorului Mihai Constantin, Ionică din film. Așa că nu-l îndrăgea numai pe el, ci pe noi toți, era foarte grijulie, ne era ca o mamă, ne simțeam ca puii după cloșcă. Pentru că nu eram pricepuți la filmări, ne lua, ne explica, ne învăța cum să trecem peste emoții', povestește Dan Cociș.


 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton