Cine a ajutat-o pe Georgiana Lobonț să treacă peste pierderea sarcinii: ”Eram afectată, am plâns în colțul meu. Nu am vrut să fac o tragedie...”

 Calin Maria Bianca
.

Cine a ajutat-o pe Georgiana Lobonț să treacă peste pierderea sarcinii. Toată lumea știe faptul că în urmă cu două luni, Georgiana Lobonț anunța cu mare bucurie pe rețelele de socializare faptul că o să devină mamă pentru a treia oară. Din păcate însă, la mai puțin de o lună de la marea veste, la un simplu control, medicul a anunțat-o că sarcina s-a oprit din evoluție. Au urmat clipe îngrozitoare pentru ea și familia ei, astfel că abia acum a făcut primele declarații despre acest episod tulburător!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț își dorea foarte mult să mai aibă un copil, iar vestea i-a adus lacrimi de bucurie atât ei, cât și soțul ei și celor doi copii pe care-i mai au împreună. Anulase deja marele turneu din America, ba chiar stabilise și nașii celui de al treilea copil care urma să vină pe lume, însă o veste tragică le-a dat toate planurile peste cap.

georgiana-lobont1_14485100georgiana-lobont1_14485100

Citește și: Georgiana Lobonț a pierdut sarcina. Anunțul dureros al artistei: „Am avut o stare de șoc. Mi-aș fi dorit acest bebeluș cu tot sufletul'

Citește și: Georgiana Lobonț, după ce a pierdut sarcina: 'Nu sunt supărată deloc. Viața merge mai departe. Așa a fost să fie, trebuie să…'

Citește și: Cătălin Cazacu a sărutat-o în direct, la TV, pe Natalia Mateuț: „A fost o…' Natalia și Ramona Olaru, fosta iubita a prezentatorului TV, sunt prietene

Citește și: „Am tot încercat să scap de această rivalitate. În afara televiziunii…” Ce relație există acum între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Cine a ajutat-o pe Georgiana Lobonț să treacă peste pierderea sarcinii

Georgiana Lobonț a ajuns la control, alături de cei doi copii pe care-i are din mariajul cu Rareș Ciciovan, și chiar filma în timp ce o consulta, pentru a-i arăta și soțului bătăile inimii, deoarece el nu a putut să fie prezent. Medicul însă nu a venit cu o veste bună, ci cu una care a șocat pe toată lumea. Sarcina s-a oprit din evoluție, astfel că au urmat o serie de proceduri și mai apoi artista a dat vestea în mediul online.

Așa cum era de așteptat, a plâns mult atunci când a aflat, însă mai apoi, i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru cei doi copii minunați pe care-i are și a considerat că la mijloc a fost mâna lui, semn că așa trebuia să se întâmple. La mai bine de o lună de la nefericitul incident, Georgiana Lobonț a avut puterea de a face primele declarații.

„Trebuie să fim puternici. Nu am de ce să fiu supărată. Dumnezeu pe mine chiar m-a binecuvântat cu o fetiță, un băiat, un soț care mă iubește și îl iubesc. El așa a considerat că este mai bine, că nu este momentul pentru acel copilaș. Poate că mi-a dat mie o lecție, să nu mă mai expun atât de mult. Trebuie să fiu mai reținută. Chiar dacă sunt cu zâmbetul pe buze și mă vedeți așa puternică, am avut momente când am plâns, dar am făcut-o în colțul meu, am plâns în liniștea mea. Dacă era bolnav, era mai bine să se nască așa?„, a spus Georgiana Lobonț, în noua ediție Online Story By Cornelia Ionescu'.

Georgiana Lobonț încă își mai dorește un copil

Deși a trecut prin cel mai mare coșmar, Georgiana Lobonț consideră că este mai bine așa, decât ca micuțul să se nască cu probleme. Artista este recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ei, astfel că în ciuda sarcinii pierdute, încă își mai dorește un copil. De data aceasta însă lasă lucrurile să vină de la sine și nu forțează nimic.

Dacă Dumnezeu consideră că mai trebuie să intre un îngeraș în casa noastră, îl vom primi cu mare drag. Nu am vrut să fac o tragedie din asta, pur și simplu am luat-o ca atare, pe moment nu am realizat ce se întâmplă.', a mai spus artista.

Pentru Georgiana Lobonț a urmat o perioadă grea după pierderea sarcinii, însă cei doi copii i-au fost alături și au ajutat-o să treacă chiar și peste cele mai grele încercări. De asemenea, și soțul ei a susținut-o și i-a oferit tot sprijinul de care avea nevoie.

'Copiii mei mi-au dat putere. Copiii mei m-au ajutat cel mai mult să trec peste, eram afectată. Nu m-am gândit nicio secundă că o să pierd sarcina, cu Edi și Irina nu am avut probleme.', a concluzioant Georgiana Lobonț.

Cum a aflat Georgiana Lobonț că a pierdut sarcina

Așa cum a împărtășit cu fanii săi vestea că este însărcinată chiar cu testul pozitiv în mână, la fel s-a întâmplat și atunci când a aflat că a pierdut sarcina. După ce și-a informat familia, a povestit totul cu lux de amănunte pe Internet.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Dl doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea, doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat… sarcina s-a oprit din evoluție. Am avut o stare de șoc, dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta e cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare, iar ei erau cu mine în acel moment.

Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati… dar a trebuit să-i dau o veste tristă. Știu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc niciodată…Nu m-am gândit niciodată că p să trec prin așa ceva„, a fost mesajul pe care l-a transmis Georgiana Lobonț fanilor din mediul online.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton