Cine a convins-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy: "Nu este o rușine, dar nici nu pot să zic că îmi pare bine"

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit cine a convins-o să pozeze în Playboy, acum 20 de ani. Cântăreața avea 26 de ani atunci și recunoaște că nu s-a simțit deloc bine să pozeze fără haine în celebra revistă destinată bărbaților, dar nu îi este rușine de decizia luată atunci. Însă, Claudia Pătrășcanu nu a mai putut da înapoi și își asumă decizia de a poza în Playboy, cu capul sus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a vorbit, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, despre mai multe subiecte incomode din viața ei, inclusiv pictorialul din Playboy. În anul 2004, cântăreața a apărut goală în paginile revistei și chiar dacă nu îi pică prea bine că are acest moment în CV, nici nu îi este rușine.

3t323t32

Cine a convins-o pe Claudia Pătrășcanu să pozeze în Playboy

Denise Rifai a abordat, în emisiunea ei de la Kanal D, și momentul Playboy, iar Claudia Pătrășcanu nu a ezitat să dea mai multe detalii.

„În anul 2001 Andreea Bănică a pozat în Playboy susținută de cei mai importanță bărbați din viața sa, tatăl și soțul ei. Trei ani mai târziu ați făcut și dumneavoastră acest pas și v-ați lăsat fotografiată nud. Pe vremea aceea, Silviu Boerescu, directorul editorial al revistei Playboy, declara că ați luat această decizie în ciuda opoziției impresarului dumneavoastră, Bogdan Jianu.

În 2022 spuneați așa: „A fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în carieră, ba mai mult, atunci când Andreea a pozat prima, a început și declinul trupei noastre”. Vreau să știu dacă ați pozat în Playboy doar pentru că o făcuse și Andreea Bănică fără ca dumneavoastră să vă doriți asta cu adevărat, mai ales că vă declarați o persoană credincioasă, cu frică de Dumnezeu. Vă este rușine că ați pozat în Playboy?', a întrebat-o Denise Rifai pe Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că nu îi e rușine de apariția ei în Playboy, care a fost influențată de Andreea Bănică.

„Nu, nu. De ce ar trebui să îmi fie rușine? Acum poți să faci topless și la mare, de câțiva ani încoace tot se face topless la mare. Nu este o rușine, dar nici nu pot să zic că îmi pare bine. A fost o situație în care chiar și în momentul în care am avut ședința foto am vrut să renunț, doar că semnasem un contract și nu am mai putut face lucrul acesta.

Nu pot să spun că îmi este rușine, nu am de ce, nu am dat în cap nimănui, până la urmă este viața mea, corpul meu, doar că nu aș mai face-o în viața mea. Nu mă mai regăsesc, nici atunci nu cred că m-am regăsit. Era o nebunie, a fost o modă, toate persoanele publice pozau, toate femeile pozau, a fost și nebunie atunci cu Playboy, nu știu dacă mai există. Am făcut-o și eu, am pozat, dar e de domeniul trecutului, nu mă mai interesează.

Da (n.r. da, a avut legătură cu faptul că Andreea Bănică pozase), multe persoane publice au pozat atunci, d-asta și spun că a fost o nebunie cu treaba asta. Dar uite că se întâmplă uneori să merg la mare, să fiu singură, nu cu toată lumea lângă mine, am o plajă mai privată unde merg al mine în zonă și fac topless singură, sau la mine în curte, nu intră nimeni', a explicat Claudia Pătrășcanu în emisiunea de la Kanal D.

Citește și: Alina Sorescu l-a contrazis pe Alexandru Ciucu, în direct, la TV, după ce a spus că două luni nu și-a văzut fiicele: „Nu este adevărat. Mi se pare o coincidență că…’

Citește și: Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie: „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia…’. Cum a reacționat Iulia Vântur

Claudia Pătrășcanu spune că nu se va mai dezbrăca niciodată în public

Claudia Pătrășcanu a recunoscut că aparițiile ei în revista pentru bărbați i-au adus și mai multă celebritate, dar a avut de suferit pe plan profesional.

,,Nu mă mai dezbrac niciodată! Nu a fost iubitul meu de atunci cel care m-a îndemnat să fac asta, a fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în carieră, ba mai mult, atunci când Andreea a pozat prima a început şi declinul trupei noastre', spunea Claudia Pătrășcanu acum doi ani.

La un moment dat, pictorialul Claudiei Pătrășcanu din Playboy a fost încă un motiv pentru care Bianca Drăgușanu a atacat-o în timpul celebrului scandal dintre ele, din cauza lui Gabi Bădălău.

'Este vorba despre fosta soție a actualului meu iubit care, din când în când, are probleme pe care și le face singură. S-a trezit ieri sau astăzi, se autodenigreaza. Tot ce se rezumă la ea acum este despre mine. Ea este în acest proces de divorț din cauza ei. Nu i-am luat bărbatul, nu am intrat cu el intr-o relație când erau împreună. E mama copiilor lui și atât.

A fost prin Playboy. Nu s-a căsătorit virgină. Are relații cu bărbați însurați, îi știe toată lumea prin Constanța, am și dovezi. Eu sunt centrul universului ei. A avut o tinerețe tumultuoasă. Va primi o citație pentru toate denigrările. Trebuie să fii semiretardată să faci asta. Am generalizat. Ca să poți să mă jignești pe mine în presă, cum să vii și să faci asta?!', spunea Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton