Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

 Laciu Andreea
.

Roxana Nemeș este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la Survivor. Cu toate că a avut parte de momente tensionate cu ceilalți concurenți, cântăreața nu s-a dat bătută și luptă în continuare pentru șansa de a câștiga marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu este prima emisiune-concurs de la Kanal D la care participă. Roxana Nemeș a fost și una dintre vedetele care au participat la Bravo, ai stil! Celebrities. Cântăreața s-a schimbat radical în ultimii ani, mai ales după ce a slăbit și după ce a renunțat la nuanța de blond deschis care a consacrat-o.

În trecut. vedeta a trecut prin momente foarte grele, după ce a apărut public un filmuleț în care s-a putut vedea cum face amor. Și-a asumat imaginile, susținând că nu este un motiv de rușine, deoarece ceea ce a făcut ea în filmarea respectivă este un lucru cât se poate de normal pentru orice femeie aflată într-o relație.

Cine-e-Roxana-Nemeș-de-la-Bravo-ai-stil-2Cine-e-Roxana-Nemeș-de-la-Bravo-ai-stil-2

Cine a fost bărbatul care a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor în timpul unei partide de sex

Roxana a ținut să explice situația, la acea vreme. Se pare că cel care a filmat-o este chiar primul bărbat din viața ei. Însă, nu este sigură dacă tot el a făcut public totul.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul.

Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată', a povestit Roxana Nemeș cu câțiva ani în urmă.

Citește și: Cine este Roxana Nemeș de la Survivor. A fost filmată când făcea amor

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea'/ EXCLUSIV

Citește și: Zannidache, scandal cu Roxana Nemeș, la Survivor: „Du-te la București, te nominalizam și gata”

Citește și: Cătălin Măruță împlinește azi 43 de ani. Ce cadou i-a făcut Andra

Cine este Roxana Nemeș

Roxana este originară din Târgu Mureș și are 31 de ani. Artista a început să cânte de la grădiniță, iar la vârsta de 8 ani a fost aleasă să cânte în corul școlii. Înainte să se lanseze în muzică, Roxana Nemeș a cochetat cu modellingul și a urmat cursurile scolii de modelling Costin Mărculescu.

Roxana Nemeș a debutat în showbiz-ul românesc prin apariția ei la rubrica Fata de la pagina 3, iar ulterior a pozat și pentru revista Playboy. Vedeta și-a câștigat banii lucrând ca hostess, PR la un club de noapte, dar și colaborând cu numeroase agenții de modelling.

Ce a anunțat Roxana Nemeș, înainte de apariția în emisiune

Concurenta a decis că este pregătită pentru această provocare. În emisiune se va ghida după același principiu pe care îl respectă, în general, și în viață: nu va renunța să lupte. „Trebuie să fii perseverent și să crezi mereu în tine. Să fii punctual și să nu renunți niciodată, a transmis Roxana Nemeș, concurentă Survivor România 2021.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton