Cine a fost alături de Anamaria Prodan după moartea mamei sale, Ionela Prodan: "Îmi spunea că orice s-ar întâmpla o să fie acolo"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femeie de afaceri de la noi din țară. Impresara a trecut printr-o perioadă cumplită, după moartea mamei sale, celebra Ionela Prodan. Vedeta a dezvăluit recent cine a fost alături de ea în cele mai dificile momente din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a trecut printr-un divorț în ultimul an, dar acest lucru a făcut-o mai puternică.Ea și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 15 ani de căsnicie, iar antrenorul de fotbal și-a refăcut viața alături de noua sa parteneră. Impresara a dezvăluit că cel mai dureros moment din viața ei a fost acela în care mama ei, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, a încetat din viață.

anamaria prodan si gabrielaanamaria prodan si gabriela

Anamaria Prodan are numeroase afaceri de succes, iar de curând și-a deschis o firmă de pompe funebre, alături de Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Intunericului. Cele două se cunosc de mulți ani, iar vedeta a dezvăluit că Gabriela Lucuțar este persoana care a ajutat-o după ce mama sa a murit.

Citește și: În ce relații a rămas Flavius Nedelea cu Anamaria Prodan, la aproape o lună de la despărțire: „Nu pot să zic că am învățat prea mult'

Citește și:În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu Luca Reghecampf, fiul lui Reghe din mariajul cu Mariana Pfeiffer: „Este crescut tot de mine și îl iubesc la fel de mult cum îi iubesc și pe copiii mei” / EXCLUSIV

Citește și:Lili Sandu, declarații neașteptate despre relația cu Silviu Țolu, tatăl fiului ei: „Există ispite, suntem persoane publice'

Citește și:Actorul Treat Williams a murit într-un accident de motocicletă: „Suntem șocați și îndurerați”. Starul de la Hollywood avea 71 de ani

Cine a fost alături de Anamaria Prodan după moartea mamei sale, Ionela Prodan

Anamaria Prodan a avut o relație apropiată cu mama sa, Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară s-a stins din viață în anul 2018, iar acel moment a fost unul extrem de dureros pentru impresară. Anii au trecut și multe lucruri s-au schimbat în viața vedetei. A divorțat de Laurențiu Reghecampf, dar a demonstrat că este o femeie puternică. Are numeroase afaceri de succes, iar de curând și-a deschis o firmă de pompe funebre alături de Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina întunericului”.

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că Gabriela Lucuțar a fost persoana car a ajutat-o după ce mama sa, Ionela Prodan, a murit. „Încă din acele momente când eu am intrat și am rămas cu mama în spital, Gabriela era în fiecare zi lângă mine. Noi deja vorbeam, deja plănuiam. În ultimele luni Gabi îmi spunea că orice s-ar întâmpla o să fie acolo. Eu nu știam, trecuseră foarte mulți ani de când murise tatăl meu. Si atunci îmi aduc aminte că s-a ocupat mama. Nu eram pregătită să știu ce trebuie, ce obiceiuri pentru că nu mă mai lovisem de așa ceva.

În noaptea aceea, Gabi a stat până târziu la spital și după ce a plecat i-am dat mesaj să se întoarcă. Noi am stat împreună și am știut. Si am stat liniștite pentru că Gabi era acolo și se va ocupa ea de tot, eu în momentele acelea neștiind de nimic. Am fost cumva anesteziată și am trăit niște sentimente cumplite. Cred că orice om, își pierde mama, are așa niște sentimente cumplite. Stăteam și vedeam flori, coroane, muzică, leduri, totul era făcut perfect. Atunci am conștientizat ce înseamnă să ai pe cineva lângă tine care se ocupă și știe de la A la Z tot ce trebuie să facă”, a explicat Anamaria Prodan, la WOWnews.

Anamaria Prodan: „Gabriela m-a făcut să mă apropii de această lume”

Gabriela Lucuțar s-a implicat în ceremoniiile funerare a multor artiști de la noi din țară și este prietenă apropiată cu Anamaria Prodan. Mai mult, cele două sunt asociate după ce au deschis o firmă de pompe funebre. Vedeta a dezvăluit ce a învățat de la prietena ei.

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb. Pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lum. Si să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp’, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa

Anamaria Prodan suferă foarte mult după moartea mamei sale, Ionela Prodan. Pe 7 ianuarie, anul acesta, regretata artistă și-ar fi sărbătorit ziua de nume, iar cu această ocazie, Anamaria Prodan a scris o scrisoare pentru cea care i-a dat viață.

„Îmi e atât de dor de tine. Azi nu vreau să îmi spună nimeni „La mulți ani!' Nu mai plâng într-un colț de cameră că nici un invitat nu știe că mă cheamă și Ionela. Nu mai plâng. Căci nimeni nu-mi zice „La mulți ani!' și nu-mi aduce nimeni cadouri. Am crescut, draga mea mamă! Sunt mai puternică decât ai crezut chiar și tu vreodată!Îți dau dreptate pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat.Tu ești trecutul, prezentul și viitorul meu!A ta, Anamaria', a scris afacerista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton