Cine a fost marea dragoste a lui Stephan Pelger: ”Eu de atunci nu am mai avut niciodată o relație...”. Iubitul designerului a murit într-un accident de mașină

 Calin Maria Bianca
.

Cine a fost marea dragoste a lui Stephan Pelger. Iubitul designerului a murit într-un accident de mașină. Toată lumea a aflat vestea cea tristă de ieri, și anume că celebrul designer al vedetelor, Stephan Pelger, a fost găsit fără viață în propria sa locuință. Ei bine, recent au ieșit mai multe lucruri la iveală despre el și despre viața sa. Din păcate, a murit la doar 44 de ani, când avea tot viitorul înainte și se bucura de un mare succes pe plan profesional. Totuși, de-a lungul anilor, în ceea ce ține de domeniul dragostei, nu a avut parte de prea mult noroc și nici de iubirea la care visa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Regretatul Stephan Pelger a fost tot timpul deschis cu viața sa, atât cea privată și personală, cât și cea profesională. Nu s-a sfiit să recunoască în urmă cu mai mulți ani faptul că are alte orientări sexuale față de majoritatea bărbaților, astfel că se știa despre el că este gay. Cu toate astea, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, care însă a plecat mult prea devreme din această lume, la fel ca și el.

pelger8pelger8

Stephan Pelger a vorbit deschis despre tot ceea ce îl măcina, inclusiv despre problema sa de sănătate, mărturisind că depresia și-a pus amprenta semnificativ atât asupra vieții personale, cât și a celei profesionale. Totodată, nu a ezitat și a povestit despre cea mai mare suferință pe plan amoros, asta după ce persoana iubită s-a stins din viață în urma unui accident de mașină.

Citește și: Care a fost cauza morții lui Stephan Pelger și unde ar putea fi înmormântat. De ce trupul lui neînsuflețit nu a fost ridicat de la INML, până acum

Citește și: Ultimul interviu cu Stephan Pelger, înainte să moară. Era dependent de somnifere: „Am încercat aproape toate medicamentele de pe piață. Partea severă a acestui sevraj îngrozitor…'

Citește și: Concurentele de la Bravo, ai stil!, show incendiar la Petrecerea VIVA! 2023. În ce ținute wow au defilat

Citește și: Lidia Buble a fost jefuită în vacanță, chiar de ziua ei: „Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux”

Cine a fost marea dragoste a lui Stephan Pelger

Totul a început în perioada adolescenței, mai exact la vârsta de 13 ani, când Stephan Pelger a realizat că este „diferit' față de ceilalți bărbați. Nu s-a ascuns și le-a mărturisit părinților adoptivi faptul că are o altă orientare sexuală și că este gay, într-un cuvânt. A recunoscut acest lucru ori de câte ori a avut ocazia, iar, cu mare durere în suflet, a vorbit la un moment dat despre iubitul lui.

A trăit o frumoasă poveste de dragoste în jurul vârstei de 18 ani, când avea o relație exact așa cum își dorea alături de iubitul său. Își erau mereu alături unul altuia, iar conexiunea și compatibilitatea dintre ei era foarte mare. Totul merge a superlativ, până într-o zi, când iubitul celebrului designer a murit într-un accident de mașină.

Da, am trăit-o la 18 ani. Prima și singura poveste de dragoste a fost una de adolescent. A fost cu fluturi în stomac…Băiatul respectiv a murit la scurt timp după, într-un accident de mașină.', a povestit, în urmă cu ceva timp, Stephan.

Iubitul designerului a murit într-un accident de mașină

Stephan Pelger a fost extrem de afectat de moartea iubitului său, astfel că de atunci s-a închis în el destul de mult, iar marea dragoste nu a mai venit pentru el. A continuat să declare ori de câte ori avea ocazia faptul că niciodată nu a mai avut o relație serioase și atât de frumoase precum a fost cea de la 18 ani. Totuși, și-a dat voie să iubească din nou și a încercat să cunoască alte persoane, chiar dacă într-un final erau tot relații pasagere.

'Eu de atunci nu am mai avut niciodată o relație. Dacă pot să le denumesc așa, am avut „relații' pasagere, de o săptămână, aventuri. Dar în adevăratul sens al cuvântului, nu am mai avut.', a declarat Stephan Pelger, recent, în cadrul unui podcast.

Stephan Pelger a fost găsit fără viață în propria casă pe data de 8 iunie 2023

Ziua de 8 iunie 2023 a adus multă suferință, asta deoarece s-a aflat vestea șocantă că Stephan Pelger a fost găsit fără viață în propria sa locuință. Se bucura de un succes colosal pe plan profesional, fiind cunoscut de numeroase vedete mari, cu care a și colaborat. Toată lumea a rămas fără cuvinte când a aflat că marele designer a încetat din viață, inclusiv Laura Cosoi, Oana Roman, Andreea Raicu, Nasrin Ameri și multe altele.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton