Cine a fost prima soție a lui Horațiu Nicolau. Afaceristul are o relație oficială cu Lidia Buble de mai bine de un an

 Calin Maria Bianca
.

Cine a fost prima soție a lui Horațiu Nicolau. Afaceristul are o relație cu Lidia Buble în prezent. Horațiu Nicolau este unul dintre cei mai potenți bărbați din România și deține afaceri care îi aduc sume uriașe în conturi. Are un stil de viață luxos și în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble, în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani dintre ei. Ei bine, tot o viață de lux a dus și cu fosta lui soție, Andreea, de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horațiu Nicolau a fost căsătorit cu Andreea Nicolau vreme de ani buni. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fiice minunate. Ei bine, mariajul lor a ajuns la sfârșit din mai multe motive, ce nu au fost făcute publice, asta fiindcă celebrul afacerist și-a ținut viața departe de lumina reflectoarelor.

whatsapp-image-2023-07-13-at-14.20.23whatsapp-image-2023-07-13-at-14.20.23

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau s-au logodit? Cântăreața a fost surprinsă cu un inel spectaculos, cu diamant, pe degetul inelar

Citește și: „Valiza a fost ruptă, spartă. N-am reușit să recuperez nimic'. Lidia Buble a rămas fără aproape 20.000 de euro, după ce a fost jefuită în vacanță

Citește și: Ilan Laufer, prima reacție după ce presa a dezvăluit că în casa familiei sale funcționa un azil al groazei: „Nu este al meu și nici casa nu este a mea”

Cine a fost prima soție a lui Horațiu Nicolau

Totuși, cu prima soție a traversat numeroase momente frumoase. Pe lângă cele două fiice pe care le-au împreună, ei au devenit și nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel pe când formau o relație. De asemenea, au avut partea de botezuri de lux atunci când și-au creștinat fiicele, Madonna fiind una dintre artistele care a cântat la frumosul eveniment. Cu toate astea, Andreea și Horațiu Nicolau au ales să meargă pe drumuri separate și au divorțat.

Horațiu Nicolau are o relație cu Lidia Buble

În anul 2021, Horațiu Nicolau și Lidia Buble au fost surprinși în ipostaze tandre de către paparazzi, astfel că de atunci s-a tot zvonit că ar avea o relație. Au tot fost văzuți unul în compania altuia, însă niciunul dintre ei nu a făcut un anunț sau vreo declarație cu privire la povestea de dragoste pe care o trăiesc. Recent însă, cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când au mers la nunta Cristinei Ponor în calitate de cuplu, fără a se mai ascunde.

Horațiu Nicolae ar fi cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble

Ei bine, dacă misterul relației s-a elucidat după ce au fost în calitate de cuplu la nunta Cristinei Ponor, acum sunt numeroase alte zvonuri despre ei în presa tabloidă. Mai concret, se pare că celebrul afacerist ar fi cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble, asta după ce ea s-a afișat cu un inel de logodnă prețios pe mână, chiar din vacanța de la Veneția.

Sursă foto: Facebook / Instagram

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton