Cine a fost primul iubit al Anei Porgras, de la Survivor All Stars. Fosta gimnastă s-a îndrăgostit la 17 ani

 Oana Pantazi
.

Cine a fost primul iubit al Anei Porgras, de la Survivor All Stars. Deși viața competițională nu e ușoară pentru o gimnastă de top, Ana Porgras a avut norocul să simtă primii fiori ai dragostei la 17 ani, în anul 2012, după ce tocmai devenise campioană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Primul iubit al Anei Porgras, de la Survivor All Stars, a apărut în viața gimnastei pe când aceasta avea doar 17 ani, vârstă la care câștigase deja o mulțime de competiții internaționale și devenise campioană mondială. Acum, fanii ei de la Survivor așteaptă cu interes deznodământul poveștii dintre ea și Zanni, după ce au suspectat că între ei e mai mult decât o simplă relație de prietenie.

ana-porgrasana-porgras

Cine a fost primul iubit al Anei Porgras, de la Survivor All Stars

Ana Porgras a fost una dintre gimnastele care au adus medalii importante pentru România la marile competiții internaționale. Ana Porgras a fost medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. În același an, Ana Porgras a câștigat medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. De asemenea, la Campionatul Mondial de Gimnastică din anul 2009, Ana Porgras a fost medaliată cu bronz la paralele inegale. De câțiva ani, însă, tânăra s-a retras din activitatea sportivă, așa că s-a reprofilat și a devenit manichiuristă.

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Ana Porgras, după Survivor: „Nu a fost sinceră cu mine și…’

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: „Încerci să faci rău cuiva…’

Citește și: De ce au fost dați afară Ioana Tufaru și familia ei din apartamentul lui Gigi Becali: „Ne-am mutat cu chirie, o să mâncăm mai puțin’

Viața de sportiv este una plină de rigoare și nu prea lasă loc vieții personale pentru cei care vor să facă performanță. Dacă pare că Ana Porgras a avut primul iubit la 17 ani, trebuie să știți că gimnasta deja avea o activitate competițională prodigioasă la vârsta aceea.

După ce a devenit campioană mondială la bârnă, Ana a întâlnit și prima dragoste. Este vorba despre un tânăr din Brăila, de pe urma căruia sportiva a rămas cel puțin cu o amintire frumoasă, după cum se poate observa și din fotografia în care cei doi se sărută. Se întâmpla în anul 2012, când avea 17 ani. Acum, ana are 30 de ani, însă interesul fanilor pentru viața ei amoroasă nu a scăzut, mai ales că se află la Survivor…

Zanni și Ana Porgras s-au împăcat la Survivor All Stars, la 3 ani de la despărțire

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a ridicat multe semne de întrebare. Cei doi au făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2021. La acea vreme, aceștia păreau destul de apropiați și se susțineau unul pe celălalt, lucru ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva e ceva mai mult între ei, până ce o ceartă le-a destabilizat prietenia. După Survivor, cei doi au ținut legătura o vreme, după care nu și-au mai vorbit deloc, așadar împăcarea lor, pecetluită cu o îmbrățișare strânsă la Survivor all Stars, va surprinde telespectatorii. Deși chimia dintre ei nu mai e aceeași, împăcarea le-a dat speranțe fanilor, chiar dacă acum Zanni pare mai interesat de Alexandra Duli…

Într-o discuție cu Andrei Ciobanu și TJ Miles, care au vrut să știe adevărul despre relația cu Ana Porgras, Zanni a povestit cum stau lucrurile între ei.

„Asta este o discuție delicată, cu Ana Pogras, pe care nu am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Dar o să vă zic vouă, ca să înțelegeți. Sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit timp de 3 ani de zile, deloc’, a spus Zanni.

Faimosul a mărturisit și că Alexandra Duli nu-i este indiferentă și că Anei nu-i prea convine asta. chiar dacă s-au împăcat, Zanni spune că nu-și dorește nici să se prefacă că între ei nu s-a întâmplat nimic…

„Ana s-a supărat că am luat-o în brațe pe Duli. O simpatizez pe Duli, ce să facem acuma?! Sunt singur și nu vreau să o rănesc pe Ana, dar ea m-a rănit pe mine acum 3 ani. Și nu vreau să-i scot ochii, să-i spun acum: Sora mea, n-ai cum să-mi reproșezi ceva! Tu m-ai rănit pe mine acum 3 ani de zile și eu n-am spus nimic. Nu vreau să-i spun chestia asta.

Nu vreau nici să mă separ de Ana (n.red. la Survivor All Stars), pentru că are nevoie de mine în momentul ăsta, dar nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu-mi dă libertatea, de ce are reacțiile astea când am anumite gesturi cu Duli?’, a mai rostit Zanni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton